Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uběhlo patnáct let od zmizení její matky v hlubokém vesmíru. Amanda Ripley se ale nikdy nevzdala naděje. I když šance jsou minimální, tak se stejně vydá na vesmírnou stanici Sevastopol, když se doví, že by se zde mohli nacházet nějaké stopy po její matce. Bohužel díky nehodě se celá stanice uzavře a stává se z ní tak smrtící past, protože jak Amanda zjistí, tak na stanici rozhodně nejsou jenom lidé. Brzy se potká se starým známým její matky. A rozhodně to nebude příjemné setkání. (topr harley)

(více)

Recenze (12)

Script 

všechny recenze uživatele

Tento seriál bych nepovažoval ani za seriál. Jde spíše o animované výtržky ze hry Alien: Isolation. Jediný co na seriálu není výtržkem jsou momenty, kdy Amanda Ripleyová si dělá zvukový záznam po explozi Sevastopol Station. To je jen takový menší bonus k dohrané hře. Na tomto seriálu je super střih. Lidi co to stříhali věděli kdy mají správně useknout epizodu. Docela dost velkou slabotou na seriálu jsou momenty, kdy se rozhodli tvůrci brát záběry z jiného pohledu než z první osoby, protože pokaždé když dojde na prostřih mezi animovanou scénou a hranou scénou, tak jdou značně znát rozdíly v animaci a kvalitě grafiky postav. Seriál můžete vidět na youtube kanále Alien Anthology. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Alien: Isolation vhodný skôr pre tých, čo nehrali hru. Z pohľadu toho zvyšku to postráda akúkoľvek pridanú hodnotu a to aj napriek šikovnému rámcovaniu príbehu a novo zakomponovaným scénam, ktoré však trpia či už slabšou animáciou postáv, alebo mimoriadne nevydarenou synchronizáciou pier. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Rozdiel medzi hraním “Alien Isolation”, a sledovaním “game story”, je asi tak extrémne markantný, ako byť na swingers párty kameramanom. Kto je fanúšikom Votrelca, má konzolu, respektíve PC, nemal by váhať ani na sekundu. Zasiahne Vás absolútne odlišná forma “strachu”, nakoľko nesledujete film, ktorý sa nejakým spôsobom vyvíja, no ste priamym aktérom deja, a tak boj o prežitie, dostáva úplne iný rozmer. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pro člověka, kterej hrál originální hru, nic moc překvapivýho, ale dokážu si představit to nadšení, pokud někdo předtím o Alien Isolation v životě neslyšel, má rád tohle filmový monstrum, a na animák se vrhne s nulovým očekáváním... Na animák, kterej je sice děsně zkratkovitej, poskládanej ze zdánlivě nenavazujících scén (kopíruje totiž herní walkthrough), a jakoby zběsile sestříhanej, ale to nevadí, páč hororový momenty v něm fungujou a prostředí a atmosféra jsou prostě top. Takže furt lepší průměr, animace pěkná. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Weyland-Yutani Corporation posílá Samuelse, aby sdělil Amandě Ripleyové, že byl nalezen letový záznam z nákladní lodě Nostromo. Amanda by se konečně po patnácti letech mohla dozvědět o osudu své matky Ellen a proto se vydává na vesmírnou stanici Sevastopol... Určitě jde o zajímavý příběh a nebylo by špatné si zahrát samotnou hru na nějakém dostupném zařízení jako PS4, PS3, PC nebo XONE. Všech sedm epizod je ke zhlédnutí na IGN nebo YouTube. Celková minutáž je 74 minut. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že to zde je. Já bych sem dal vůbec sekci profilů z růz. gamefilmů a bylo by. Imdb hodnocení her má. Spousta z nich jest lepší jak hafo hraných filmů, jakéhokoli žánru. Zvláště H a SF. Dám 4. Páč samotný gamefilm ze hry je více...kulervoucnější. A když k tomu připočtu ty 2 žůžovské DLC z Nostroma, je to samoz. plná palba! ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Vypreparovanej a poslepovanej scénář stejnojmenné počítačové hry (mimochodem vynikající). Vlastně nejde jen o scénář - jsou to přímo intra k jednotlivým úrovním a to je ten největší problém - animace/grafika je prostě renderovaná pro hru a ne pro film. Taky ta hromada záběrů z first person view dává tušit, že tady jde jen o slepovánku a ne o primární filmový materiál. Jako digitální série to ale nefunguje. Ta pravá atmosféra se projevuje při hraní, kde jste toho součástí. Líbí se mi, že je tu hodně záběrů přímo na Vetřelce, ale jinak je to jen taková znouzectnost pro fanoušky. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za téma a jedna za to, že to vůbec je. Seriál z krátkých epizod je však celkem o ničem, nic nového nepřináší a provedení je dost strašlivé. Ošklivá animace a vůbec jsem to ani nedokoukal, pořád dokola o ničem. Velmi slabé. ()

Reklama

Reklama