Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kai začíná s tréninkem na zabijáka Wu, ale přízemnější starosti ho donutí poprosit Lu Xina o laskavost. Jenny se připravuje na návštěvu nekompromisních rodičů. (Netflix)

Recenze (5)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O kousek lepší než první díl, ale je to pořád slabý. Akční scény byly lepší. Katheryn Winnick bohužel dostala špatně natočenou akční scénu, škoda. Iko Uwais nemá charisma aby nás udržel u obrazovky, a ještě k tomu v takové roli. V Zátahu je to jiný kafe. Ale akční scény mě s ním baví, jako vždy. :) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potenciál veliký, ale ty rádobymystické kecy sráží všechno dobré dolů. A existuje tady přímá úměra...čím víc mystickeců, tím blbější epizoda. A tady jich bylo bohužel hodně. Velká škoda. Na druhou stranu...Katheryn Winnick je tady k sežrání a popravdě bych ji ani nepoznal. Šdoda, že Vikingové neskončili dřív...líbila by se mi v Daredevilovi, nebo ještě lépe v Punisherovi. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co říct. Druhý díl to má vždy složité. Po většinou lákající a tedy našláplé první epizodě musí ta druhá diváka udržet. U mě se to podařilo. Mystično je zde trochu více, ale hádám proto aby dostala do obrazu jak hlavního hrdinu, tak mě. Pravidla jsou nastavena, karty se však stále rozdávají, tak uvidíme. 70 procent. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama