Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

McCullough vysílá své nejvěrnější nohsledy do nelítostné bitvy o fragment Ohnivého Wu a CG, Jenny a Tommy se ocitnou přímo uprostřed boje. (Netflix)

Recenze (7)

Garch 

všechny recenze uživatele

Pěkná ukázka toho, jak drobnosti v režii dělají z akčního béčka nablblé béčko. Víc jsem neviděl, a pokud je to nejlepší díl série, tak jistě jiné WU neuvidím. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako sorry, ale "The Metal Wu" jsem skřípal už v prvním díle, že kov není přírodní živel! A tady nám naservírují, že ani není hmotný, jen přeskakuje do těl a ještě k tomu ovládá veškerou elektroniku... Ta není z kovu, pánové scénáristé, ale převážně z křemíku!! Toto celý díl sráží někam, kde to být nemusí... ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevěřil bych, že po těch všech dílech dám poprvé 4*. Už jsem si totiž myslel, že tenhle seriál s ničím nedokáže přijít. Ale pletl jsem se. Díl je bez Ika Uwaise, což může být přítěž, ale není, právě naopak. Líbilo se mi jak se děj prolínal časově, až se v závěru všechny cesty střetli. Závěr byl hodně povedený. Poprvé mužů říct, že se těším na další díl. Jsem zvědavý s čím přijdou tvůrci v posledních dvou epizodách. ()

Ellmariachi

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V seriálu v hlavní roli Iko Uwais a možná nejlepší epizoda je celá bez něj. Trošku to nutí k zamyšlení. Poměrně a kór na tento seriál, se jedná o hodně originální věc a trošku se bojím, že i vrchol celé řady. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky tomu, že znám českou cover verzi písně o botách, které všechno pošlapou, jsem si úvodní scénu na 100% užil víc,než drtivá většina američanů (těch co umí francouzsky moc nebude). Stejně tak byl vcelku povedený závěr, takže s výjimkou nepříliš povedených flashbacků, je tato epizoda z tech lepších. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama