Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mezi Kaiem a strýčkem Sixem se strhne divoká bitka. Jenny a Tommy předvádějí rodičům zrenovovanou restauraci. Lu Xin se zaplete s McCulloughovými poskoky. (Netflix)

Recenze (5)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl, ale to neznamená nic dobrého. Stále je to ten průměr, jako předchozí epizody. Úvodní akční pasáž zase potvrdila, že akci tenhle seriál moc dobře nezvládá. Spíše je to bez nějaké energie, efektu, či dobré choreografie. Kdyz už mají v hlavní roli Ika Uwaise, tak ta akce přece nějak musí vypadat. Bohužel je to meh. A už vůbec nebudu mluvit o Katheryn Winnick, která má suchou akci. Jinak ale tempo nenudí, a zápletka začíná být zajímavější. Závěrečná pasáž je celkem hodně povedená, až jsem si říkal, ty 4* bych možná mohl dát, ale seru na to, zatím to není na 4*. Nejspíš budu koukat dál, i když to není zas tak povedené, jak by se možná čekalo. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pane jo. Spousta věcí špatně. Být to první díl, na další se nedívám. O šikovnosti Iko Uwaise není pochyb, ale ostatní herci hrající větší postavy, v tomto ohledu tahají za kratší konec, takže třeba ústřední fight mezi Plaměňákem(Byron Mann) a Assassinem byl místy hodně slaboučký. Možná to nejde za herci, třeba neměl svůj den choreograf, ale bylo by fajn, kdyby herci i jejich postavy podávaly konzistentní výkony a ne se jednou nechat zrubat jako psi a pak v klidu domlátit tři fightery... . A když k tomu přidám hlouposti ve stylu..tady je 999 tvých předchůdců, já byla první a když jsem umřela...duše těch co přišli po mě, mě přivedly zpět... . Scénář šitý horkou...a tupou jehlou. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama