Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nic netušící šéfkuchař ze San Francisca se stává posledním ze starobylého rodu zabijáků, kteří jsou vyvoleni, aby tajemné síly Wu chránili před nepovolanými. (Netflix)

Recenze (39)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

těšil jsem se na solidní rubačku jakou byl třeba nedávno Warrior a bohužel jsem se jí nedočkal.Je tu sice Iko Uwais,který je většinou symbolem dobrého akčňáku a je tu i celkem dost poměrně slušných bojových scén,ale ta nadpřirozená omáčka okolo není zrovna funkční ani nijak extra záživná.Potenciál Wu Assassins rozhodně měli,ale byl absolutně promhrán a nevyužit...40% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Začínalo to celkom dobre, hoci na môj vkus až príliš veľa postáv na rozbeh deja. Ale neskôr sa z toho stal akýsi čudný mišung, ktorý smerom ku koncu bavil čím ďalej tým menej. Jediné čo oceňujem boli vizuálne efekty a vzájomné súboje, ktoré neboli najhoršie. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to fakt bohužiaľ hrozné béčko v tom negatívnom zmysle slova. Zámienky pre boj typu: dal si mi do jedla oriešky, poď sa biť, alebo tvoj xicht má príliš šikmé oči, vypadni odtiaľto, inak bum, bác. Ale čo iné sa dalo čakať od béčkarov typu Roel Reiné alebo Stephen Fung? Zápletka je proste nefunkčná. Keďže sa to odohráva v Čínskej štvrti v San Franciscu, tak sa to tam neustále hemží triádami a naviac je to okorenené o fantasy prvky vďaka ktorým postavy strieľajú firebally. A to fakt doslova. Občas sa dej nazrie aj do minulosti, aby sa akože prehĺbila nejaká mytológia o zabijákoch, ale je to podané tak strašne nezáživne, že od nejakej štvrtej časti som dej pretáčal a púšťal som si len bitky. Postavy sú tiež nevýrazné a je úplne jedno, že tu je niekoľko ázijských hviezd. Po hereckej stránke tie mizerné postavy neutiahnu. Striedanie Dacascosa a Uwaisa u hlavnej postavy mi pripadalo otravné. Dacascos je vo filme úplne zbytočný. No a bitky? Tie sú solídne. Občas trochu príliš dynamicky zostrihané, čo znižuje ich prehľadnosť, ale po choreografickej stránke je na čo pozerať. Le nže nie je ich dosť na to, aby sami o sebe utiahli seriál. A vlastne ani kvôli nim nemá zmysel so seriálom strácať čas. Na seriálové pomery sú dobre, ale behom celej série som nevidel chvat, ktorý by ma fakt nadchol, alebo niečo čo už jednotliví aktéri nepredviedli v iných filmoch v lepšom prevedení. Seriál Warrior ma síce po dejovej stránke tiež nebavil, lebo má nesympatické postavy, ale bitky má oveľa lepšie a kvôli nim si druhú sériu preklikám. U Wu Assassins kašlem aj na bitky a ďalšie diely si už nepustím. Uwaisa je pre seriály škoda. Snáď ešte stihne natočiť nejaký dobrý film, kým je vo forme. Seriál poteší snáď len Cibule v tom, že vo väčšej miere konečne dobývajú Hollywood. 4/10. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tomu říkám něco dokonale podělat. Kdo viděl první díl a vydržel nečekal určitě nic světoborného. Ale když už se tvůrci do něčeho takto prapodivného a odvážného pustili, měli jít klidně na dřeň únosnosti a zkusit z toho dostat béčkovou událost roku. Velké nesnáze v Malé Číně trochu jinak? Říkal jsem si. Ne. Celé to spadne časem do nudy, opravdu špatných tvůrčích rozhodnutí a i ten Iko ztrácí dech. A to jak v bitkách, tak vlastně ve všem. Když jsem u osmé epizody myslel, že se to zvedne, závěr bez špetky invence mě zklamal. 60 procent za odvážný, ale špatně provedený pokus. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Ach škoda takýchto borcov na tak prestrelený mafiánsko fantasy blábol. Záver bol kupodivu schopný aj trochu zatriasť emicionálnym stromčekom (Keď už na to pozeráš 10 hodín, bodaj by nie...) A niečo z toho na dosah popadalo, ale hlavne palec hore za tie martial scény. Aziati v tomto budú mať vždy oproti Holly vždy navrch aj keď urobia film s rozpočtom 2% bežnej hollyptákoviny. ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Na Iko Uwaise příliš mnoho nadpřirozena se strašně debilním scénářem a ještě debilnějším soundtrackem. Ale Martial arts přehlídka pěkná, hlavně v druhé polovině příběhu, ale ty "nadpřirozené" efekty jak z fantasy devadesátek byly pekelně otravné. Nemůžu se zbavit toho dojmu, že Iko patří do světa Serbuan Maut a jiných adrenalinových pecek, kde se nesnaží o debilní příběh. Tohle prostě bylo jak Xena s kvalitnějším bojovým systémem. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pitomý příběh,který je totálně mimo, je to strašně béčkový. Fantasy žánr je směšný, a to CGI je ještě horší. Ale herci celkem okej, hlavně se mi nejvíc líbili Lewis Tan, Byron Mann, Iko Uwais ( který je ale v herectví poněkud slabší, za to v akci je třída ), zbytek je v pohodě. Má oblíbená Katheryn Winnick mi přišla v tomhle seriálu velmi slabá, hlavně její akční scény byli mnohdy suché, a její herectví bylo na úrovni sedmnáctileté holčičky, která se jen přetvařuje, a snaží se hrát vážně, ale moc jí to nejde. A to mě dost mrzelo, protože Winnick mám rád ( za to může seriál Vikingové, tam je mnohonásobně lepší ). Akční stránka často pokulhávala, ale ve druhé polovině se to zlepšilo, a v 9 epizodě přišla nejlepší akční pasáž v celém seriálu. Od tohohle seriálu jsem očekával skvělou akční podívanou, kde se Iko opět předvede jako v Zátahu, ale moc se hrálo na to fantasy, což bylo to nejhorší co tvůrci udělali. Místo toho aby jeli na jistotu s tímhle obsazením a naservírovali nám dobře vypadající akci, která by byla někdy drsná, krvavá, a bez fantasy prvků, dostaneme opak. ŠKODA. Po všech stránkách průměrný seriál, která ničím neohromí, spíše může někoho dost urazit. Hlavně nepochopím, proč na tohle Uwais kývnul. No, jestli bude druhá série, nevadí mi to, časem se klidně kouknu, ale myslím, že tohle stačilo. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

WU assassins aj vďaka dobrému dabingu neodporúčam. Opravnené priemernejšie hodnotenie na csfd. Epizódy väčšinou v červených číslach. Súboje sú tu zvládnuté veľmi dobre ale o efektoch radšej nevravím nič. Nepáčil sa mi aj mix viacerých žánrov. To seriálu neprospelo, pozrieť sa to ale dalo. Netflix robil čo mohol ale o nejaký lepší seriál sa nejedná. 3* ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Hodně velké béčko, kde hlavní chyba spočívá ve scénáři. Úroveň triků je naprosto děsná. Každopádně příběh jako takový je i celkem zajímavý, bitky taky nejsou špatný, tak tomu dám asi ještě šanci. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

No neviem. Nemastné neslané. Viem, že kvôli schopnostiam Iko Uwaisa som čakal asi nemožné, ale predsa len to bolo max priemerné. Bitiek je tam tak jedna na časť, Mark Dacascos sa tam len mihne, takže som sa tešil na neho zbytočne a bitky tam boli v konečnom dôsledku možno lepšie na ženskej časti ako na mužskej. Záver bol odfláknutý, nezáživný a cliffhanger lákajúci na druhú sériu nemastný neslaný. Kvôli Ikovi do toho síce určite pôjdem znovu, ale popravde skresám očakávania na minimum, snáď ma to trošku milo prekvapí. Inak postavy boli celkom sympatické Iko, Katheryn Winnick, Byron Mann, Lewis Tan, Tommy Flanagan až teda na Li Jun Li, tá bola aj nesympatická, aj slabá, to jej náprotivok Juju Chan bola efektná, jej nástup na policajnú stanicu stál za to. Efektné veci sa striedali s takými, kedy som mal chuť pretočiť to. Ako výsledok to síce bol ten už spomínaný priemer, ale ak by som to mal alebo nemal odporučiť, popravde by som zaváhal. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Pred 25 lety bych z toho slintal, dneska to ma smysl uz jen pro ty schopny souboje. S Bojovnikem se to neda bohuzel srovnavat ani vzdalene... ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Je prima, že když už t teda oficiálně vyšlo z módy, někdo pořád filmy o bojovém umění drží nad vodou. A myslím, že I. Uwais je ten nejlepší. Příběh ani postavy nejsou nijak extra originální, ale kouká se na to příjemně. Akce je skvělá a i když se dá vše tak nějak díl dopředu očekávat, baví. Průměrný akční výplach ,který je prostě sem tam potřeba. A K. Winnick to opět neskutečně sekne. ()

squawk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bojové scény, kvůli kterým jsem seriál sledoval, ušly. Avšak scénář tomu podlamuje obě kolena a speciální efekty dělali středoškoláci v opensource programech. Ostatně na mnohých místech je i špatný střih a je sem a tam poznat, že některé scény prošli dodatečným namluvením. Nemyslím si, že šlo o naprostou koninu, ale to množství laciných chyb je těžko uvěřitelné. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vdaka druhej a tretej casti som dufal, ze to nebude uplna strata casu, avsak neskor uz som musel pocas hlupych dialogov a totalne neuveritelnych premenach postav pouzit fast forward. Ze sa da Iko a hlavne Katheryn z Vikingov na takto scenaristicky slabu blbostku som necakal. Kto ma rad bojove choreografie si mozno pride na svoje, ale kazdou dalsou castou ho budu nudit viac a viac, kedze dalej uz pripadaju strasne mechanicky. Neodporucam, je to ozaj hodne prostoduche. Co sa tyka vizualnych efektov, tie su naozaj dost zle. ()

godycz 

všechny recenze uživatele

parta mych oblibenych hercu po kupe. kdyby cely serial reziroval ten, co delal 8 dil, pridal bych hvezdu. sympaticke, ale slabe. ()

Crowen 

všechny recenze uživatele

Zatímco první cca polovina je jen nešikovně namontovaný generický fantasy do gangsterky, tak druhá polovina je fakt zlá, jako hodně. Ten příběh přestane zcela dávat jakejkoliv smysl, u finále si každej musí klepat na čelo. Zcela nelogický uvažování a jednání postav plus účelové zvraty included. ()

SpeedyCZ 

všechny recenze uživatele

Těch zdejších 60% je adekvátních. Po shlédnutí celého seriálu musím podotknout, že se delší dobu rozjíždí a než poznáme skutečného záporáka, pomalu půlka epizod uplyne. Příběh a mytologie Wu obecně má hodně děr, a je lepší se v ní příliš nerejpat. Tvůrci se očividně inspirovali seriálem Avatar: Last Airbender, bohužel ale nemají svůj svět tak dobře promyšlený. Co se týče akčních scén, některé jsou vyloženě vyníkající (hlavně Iko Uwais / Lewis Tan / JuJu Chan), někdy o trochu slabší. Asi nemůžete mít všechny herce experty na martial arts :). ()

Reklama

Reklama