Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladší bratr Billyho Chapmana je zavřen na psychiatrii, kde ošetřující lékař dělá posudek, zda je normální, nebo bude vzat do vazby za úmyslné zabití. Ricky mu tam odvypráví dosavadní život, i to jak tenkrát na Vánoce přišli s bratrem Billym o rodiče. Když Billy vyrostl, šel se nakonec pomstít matce představené, která ho v sirotčinci terorizovala, ale policie ho zavčasu zastavila. Nyní je čas, aby se Ricky konečně pomstil a dokončil tak to, co starší Billy nestihl... (Rodriguez)

(více)

Recenze (49)

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Relatívna originalita pôvodného filmu sa prakticky vytratila. Prvú polovicu filmu sledujeme spomienky mladšieho brata hrdinu z prvého dielu a tak de facto sledujeme celý prvý film ešte raz. Nechápem prečo, ale tvorcovia si zrejme mysleli, že väčšina divákov prvú "Tichú noc, vražednú noc" nevidela. Druhá polovica už v podstate kopíruje pôvodný film. Koniec koncov, niet sa čomu čudovať - bratia sú bratia... ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

santa is back. zklamany nejsem. po previu a zdejsich komentarich sem cekal nudu.. zhledli jste li SNDN1 bez obav preskocte pulhodinu, ktera re-winduje prvni sequel z perspektivy brachy killera z jednicky... + gore hunteri se muzou tesit na zabiti destnikem, nejaky ten headcut a jine mordy........minusem jednoznacne hlavni postawa - necharizmaticky, neveruhodny nevrah - coz je v tomto subzanru pruser jako mraky. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Jdu si zapálit a pak napíšu komentář. Prozatím jen malou poznámku - hovadina na kvadrát. .... Tak, než napíšu komentář musím říct, že se mi přihodila zvláštní věc, zjistil jsem, že vlastním zapalovač pro leváky, škrtám pravou nic, škrtám znovu, nic, přehodím do levé a na první pokus ! Záhada, je to takovej ten obyčejnej, modrej uprostřed, ani nevím kde jsem k němu přišel a on levorukej, hmhm. Komentář. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zajímavý přístup k sequelu... Jedná se vlastně o zpověď a následné konání naposilovanýho bratra hlavního hrdiny z minule. Ale světe div se, jednička se vzpomíná (rozuměj, záběry přímo z jedničky) až do 40. minuty (!!). No, je tomu už nějaký ten čas, co jsem viděl ten první díl, takže mi ta rekapitulace přišla celkem vhod a nijak jsem se nenudil. Ale nepříjemnou otázkou je, co na to řekne ten, kdo kouká na oba díly v závěsu... Pro mne ale takhle s odstupem docela příjemná záležitost. A to, co se děje od té 40. minuty, je další dobrá zábava. Smrt matce představený! ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Bohužel, kdo jede v závěsu po prvním kousku i ten druhý, bude zklamaný. Protože více než přes 30 minut sledujeme nejlepší pasáže z jedničky a tak nezbývá než se spokojit s následnýma 50 minutama Rickyho pomsty, které bratr Billy nestihl na matce představené. A že ta baba je už opravdu stará a hnusná nemusím dál rozepisovat :-D 40% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Ve Velké Británii film nešel do prodeje, protože distributor odmítl z filmu vystříhat některé vražedné scény. (hladass)
  • Film byl natočen za 10 dní. (hladass)

Reklama

Reklama