Reklama

Reklama

Problémy prvního světa

  • angličtina First World Problems (více)
Trailer

Obsahy(1)

Problémy prvního světa. Starosti života v bohaté, průmyslově rozvinuté společnosti, nad kterými by obyvatelé třetího světa jen obraceli oči v sloup. Filmová verze. Omnibus čtyř krátkých filmů: Někdy je to jenom řeka, Konzultace poslední den zkouškového období, Člověk Kilimandžáro a Jedno a půl přání. (Febiofest)

Recenze (4)

petrsv 

všechny recenze uživatele

Někdy je to jenom řeka - prakticky o ničem, nejslabší článek celého cyklu. Konzultace poslední den zkouškového období - dobrý, vtipný, chyběl konec, ale ono to vlastně konec mít nemůže. Člověk Kilimandžáro - dobrý, jen tomu něco chybělo. Jedno a půl přání - nejlepší film. Takže celkově lepší průměr. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Člověk Kilimandžáro lehce zaujme, zbytek naprosto prázdný, bez poselství, nápadu a především příběhu. Jedno je jisté, jsem rád, že nemám a ni nemohu mít problémy prvního světa... je to jednoduché, žiji! Opravdu někdo žije takto? Řeší takové "problémy"? Je to možné, z mého pohledu nepochopitelné, nudné a odporné. Každopádně zařazení posledního velmi slušného izraelského filmu je mi záhadou. Má snad říct "takhle se to má dělat"? Tady je vidět skutečná kvalita, jednoduchost, příběh a zábava. To je hold tak, když se umění hledá kde není. 40% ()

Reklama

Reklama