Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní pohádka odehrávající se na letišti ve Frankfurtu nad Mohanem se vyznačuje nejen mezinárodním obsazením, ale i zasazením prvků bollywoodského filmu do německého prostředí. Vycházející hvězda Bollywoodu Masumi Makhija a herec ruského původu Valera Nikolaev, který se objevil ve snímku Stevena Spielberga Terminál (Terminal, 2004), tvoří dvojici, jež se může potkat snad opravdu jenom na mezinárodním letišti. [34. LFŠ 2008] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Láska mezi runwayemi aneb "Terminál" tak trochu po bollywoodsku. Tentokrát ovšem točené evropskými tvůrci, což dodává jinak průměrné romantické komedii úplně jiný šmrnc, zvláště, pokud ony naivně roztomilé pokusy o film a'la Bollywood dokážete rozpoznat. I když od poloviny scénář začne poněkud utíkat pod rukama, je to celkem příjemné pokoukání. A jestli bezpečnost na letištích funguje takhle, tak potěš pánbůh. ()

rawen 

všechny recenze uživatele

Docela děs... Kobra 11 hadra... S panem Helmerem to mám tedy nahnutý, ale asi je to tím, že jsem "s ním začal" tímto filmem... 4/10 Nejhorší film, který jsem navštívil na LFŠ 2008. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Moc sladné, předvídatelné a happy endingové. Sice Veit řeší zásadní problém emigrace, ale zase to není taková legrace, jako třeba Tuvalu. Místy až kýčové, hlavně bollyvůdská scéna v kostýmech letušek. ()

vojo 

všechny recenze uživatele

Nie je to dokonalý film, ale je nádherne hravý. Hlavne postava "afrického šamana" dobre odľahčuje dramatické momenty. ()

Reklama

Reklama