Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Roland Sharp a jeho kolegyně Maggie vypátrají informátora Morgana Balla, po němž FBI chce, aby svědčil proti bossovi Johnu Cortlinovi. Když ho však předávají agentu Zaneovi, napadne je odstřelovač, který zraní Maggie a poté zabije Balla. Svědkyněmi jeho smrti se stane pět rozjívených roztleskávaček Anne, Teresa, Evie, Heather a Barbara. Jsou sice vyslechnuty, jejich popisy vraha jsou však k ničemu. Zklamaného Sharpa čeká ještě horší zpráva. Dívky se ocitly v nebezpečí a někdo je musí chránit. Přesněji řečeno, on je musí chránit. Je rozvedený, a přestože má na střední škole dceru Emmu, svět rozjařených holek je mu úplně cizí. Nastoupí jako nový asistent trenéra s vědomím, že uhlídat holky, které se chtějí jen bavit, bude téměř nemožné. Proto se rozhodne nastolit tvrdý řád. Dívky se sice snaží jeho pravidla sabotovat, Sharp ale dosáhne svého. Situace se zkomplikuje, když jedna z dívek použije telefon a zavolá Sharpově dceři. Zrádný agent FBI, který pracuje pro Cortlina, ji totiž zná a dostane se tak na stopu Sharpa a jeho roztleskávaček. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Krchy 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová jednohubka, ve které Tommy Lee Jones s kamenným ksichtem sobě vlastním krotí hejno slípek (na které se pěkně kouká, to zase jo). Nenadchne to, ale ani neurazí, ideální na zabití času a netřeba se ani soustředit. Navíc se párkrát dá i slušně zasmát. Po všech stránkách průměrná komedie. ()

HarveyDent 

všechny recenze uživatele

Je to malé, levné a primitivní. A originální úvodní titulky tomu nepomůžou. Scénář snad psal puberťák na střední, který rád šmíruje roztleskávačky ve sprše, režie tu ani nemá CO na práci a i když Jones utrousí občas vtipnou hlášku, je to celé jeden velký trapas. Jediné, co ten film mohlo zachránit, byly sexy stehýnka, bříška a prsíčka "hlavních" hrdinek, jenže tvůrci absolutně nepochopitelně nechají šerifa vyhrát v souboji o zahalení těchto "záchranných" partií. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Komedie s občasnou akcí se v tomto případě povedla tak napůl. Jsou zde scény skutečně vtipné, ale i zdlouhavě nudné. Uvěřitelnost vzájemných vztahů pěti roztleskávaček a jejich ochránce je hodně labilní a v tomto filmu by měly být alespoň trochu uvěřitelné, což nejsou. Naštěstí vedle průměrného Jonese, který se stále jen šklebí a divně usmívá, pozvedá film zábavná a vtipná hudba s dobrým výběrem zábavných písniček. Ačkoliv je film o roztleskávačkách, moc si jejich sestav neužijeme. Celkově film působí příjemně, ale nějaká kapka originality mu bohužel chybí. PS: viděl jsem to podruhé a asi jsem divný, ale líbilo se mi to ještě více než poprvé. ???? hm. Hudba: David Newman ()

johhny007 

všechny recenze uživatele

Spíš palec dolů než uprostřed nebo nahoru.V televizi opakovaně skoro každoročně a nikdy mi to nějak nepříjde vtipné a další účely co to má udělat.Od začátku do konce předvidatelné.. , ale nejvíc mě na tom mrzí , že Tommy Lee Jones se tentokrát hodně sekl a bohužel to nebylo na poprvné a určitě ne naposled :/ SHRNUTÍ:Celkem o ničem bohužel obří sklamání v nemá to ani na průměr co dál ? NIC! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Člověk by řek, že Tommy Lee Jones je borec. Tady se spíš choval jak buran. Takovejch roztleskávaček kolem sebe a ono to s ním ani nehne. Dobře, je to starej dědek, ledasco zažil, ale mohlo to bejt alespoň trošku záživnější. Bez toho to totiž je taková ta naprosto průměrná komedie s průměrným dějem, kde začátek, průběh a konec je ve všech směrech stejnej jako půlka další americký produkce. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Nikdo ze zúčastněných netušil, jak film skončí. Režisér Stephen Herek prozradil závěr až celý měsíc poté, co byly natočeny všechny ostatní scény. (Pompaj)
  • Heather (Vanessa Ferlito) zmíní, že snímek Olověná vesta (1987) je jejím velmi oblíbeným. R. Lee Ermey, který zde ztvárnil roli kapitána Nicholse, se objevil právě i ve filmu Olověná vesta. (Coldrex)
  • Původně měla být postava Rolanda Sharpa (Tommy Lee Jones) agentem CIA. Jones si ale prosadil změnu na texaského rangera, a to nejspíš proto, že z Texasu pochází. (Coldrex)

Reklama

Reklama