Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Roland Sharp a jeho kolegyně Maggie vypátrají informátora Morgana Balla, po němž FBI chce, aby svědčil proti bossovi Johnu Cortlinovi. Když ho však předávají agentu Zaneovi, napadne je odstřelovač, který zraní Maggie a poté zabije Balla. Svědkyněmi jeho smrti se stane pět rozjívených roztleskávaček Anne, Teresa, Evie, Heather a Barbara. Jsou sice vyslechnuty, jejich popisy vraha jsou však k ničemu. Zklamaného Sharpa čeká ještě horší zpráva. Dívky se ocitly v nebezpečí a někdo je musí chránit. Přesněji řečeno, on je musí chránit. Je rozvedený, a přestože má na střední škole dceru Emmu, svět rozjařených holek je mu úplně cizí. Nastoupí jako nový asistent trenéra s vědomím, že uhlídat holky, které se chtějí jen bavit, bude téměř nemožné. Proto se rozhodne nastolit tvrdý řád. Dívky se sice snaží jeho pravidla sabotovat, Sharp ale dosáhne svého. Situace se zkomplikuje, když jedna z dívek použije telefon a zavolá Sharpově dceři. Zrádný agent FBI, který pracuje pro Cortlina, ji totiž zná a dostane se tak na stopu Sharpa a jeho roztleskávaček. (TV Nova)

(více)

Recenze (183)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tommy Lee Jones se rozhodl vyzkoušet si komediální žánr. Bohužel natrefil na ne zrovna originálního režiséra a na scénář, ve kterém není originálního absolutně nic. Kolikrát už jsme viděli nabručeného poliše lezoucího si na nervy se svědkem, kterého má chránit a kolikrát už jsme viděli jak k sobě naleznou cestu... Ale párkrát jsem se zasmál, obzvlášť při roztomile bezprostřední scénce s pouty:) Což je ovšem na skoro sto minut málo a těch několik jakožeakčních scén skóre rozhodně nezvedne. Nenepadá mě žádná příležitost, při které by mohl Pán Domu splnit úkol zábavného rozptýlení, a to jsem vzal v úvahu i mejdan šachového kroužku. 20% a tenhle film už nikdy víc. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Člověk by řek, že Tommy Lee Jones je borec. Tady se spíš choval jak buran. Takovejch roztleskávaček kolem sebe a ono to s ním ani nehne. Dobře, je to starej dědek, ledasco zažil, ale mohlo to bejt alespoň trošku záživnější. Bez toho to totiž je taková ta naprosto průměrná komedie s průměrným dějem, kde začátek, průběh a konec je ve všech směrech stejnej jako půlka další americký produkce. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $19,699,706Tržby Celosvetovo $21,577,624 ║ Ničim zvláštna tuctová komédia. /40%/ ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::: Není to žádné veledílo, ale to ani reřisér nechtěl. Myslím, že to natočil za účelem pobavit a IMHO se mu to povedlo. Já se pobavil ! ,-) :::::::::::::::::::::::: ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Newman: 1. "Man of the House" - Chuck Wicks 2. "We Are Family" - Pointer Sisters 3. "Rising Sun" - Rusted Root 4. "What You Gonna Do" - Lil Jon 5. "U Can't Touch This" - Tree Adams 6. "All I Wanna Do" - Sheryl Crow 7. "Should I Stay Or Should I Go" - The Clash ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci vás vidět živou. Akademicky, fyzicky a vůbec." Tohle mohlo být hodně vtipný. Mrzutej texasskej ranger chrání pět dle mýho názoru mentálně retardovanejch roztleskávaček. Tady si ty střety týpka v poklidu procházejícího ohněm ve skladu výbušnin s rozjíveným inteligenčním výkvětem Ameriky přímo říkaly o smích. Já jsem se teda párkrát zasmál. Třeba když ranger složil maskota nebo při kostelním tanečním souboj roztleskávaček s kazatelem. Navíc k tomu všemu hrál šílenej hudební doprovod mixující leccos od gospelu až po The Clash, takže to určitě nemohlo být tak špatný, jak se to tváří. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Tommy Lee Jones je fajn a dievčatá sú pekné. Inak je to film na jedno pozretie (dokonca ani to jedno pozretie nie je potrebné). ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mnohdy je jednodušší krotit Antona Chigurha, Dr.Kimblea, či mimozemšťany, než kvintet ukdákaných slepic.. Humor měl nejspíš fungovat na konfrontaci stoického klidu Rangera Jonese a potřeštěného světa pubertálních roztleskávaček, ale výsledek je nad očekávání tuctový. Kdyby si to Tommy Lee už někdy v půlce ukončil pěti přesnými výstřely, získal bys můj kredit a film mohl nést jméno Tahle země není pro mladý.. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

To nikdy nepochopím - proč herec s dobrou pověstí a hromadou dobrých rolí za sebou přijme roli v něčem takovém... ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Na to, že režisér sehnal do hlavní role Tommy Lee Jonese, se jedná o naprostou kravinu. Na druhou stranu se i v podobné podprůměrné komedii občas najde nějaká ta slušná scéna. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

No já bych chtěl být tím starým agentem. Pět takovýchto nádherných roztleskávaček okolo sebe mít, co víc si jen přát, že? Ale i celkově se mi to líbilo, bylo tam dost vtipných scén, trapný humor zde nebyl. Proto nemám problém s hodnocením na úrovni čtyř slušných hvězdiček. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Na to, že americkým komediím se plánovitě vyhýbám, jsou dvě hvězdičky za tenhle film více než obstojným hodnocením. Hrubě neoriginální a předvídatelné, místy trapné, ale úsměv na tváři to občas dokázalo vyloudit. 40% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Roztleskávačky se jen tak nedají zkrotit a drsný poručík Sharp se má postarat o jejich bezpečí. No docela průměrná krimi komedie, která ničím zvláštním nenadchne. Jen pro úchyláky bude znamenat možná něco víc, ale pro mě nic moc. :D ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak nejak na sobotný večer na pobavenie, prečo nie. Nie je to nič zložité, ani nič duchaplného, ani nič náročného. Nepremýšľať, pozerať sa, občas zasmiať, ale skutočne len občas, pretože zase taká veľká sranda to rozhodne nie je. Partia ukričaných roztlieskavačiek má byť v ohrození. Všade bolo počuť len jačanie a chichot, príbeh vycucaný z prsta a samozrejme happyend v podobe svadby. Ako píšem, dej sa mi zdal celkom nudný a nie práve veľmi premyslený a prepracovaný. Ďalším takým tŕňom v oku bolo to, že sa tu až príliš riešia vzťahy, čo nie je práve môj šálok čaju. No a to rozuzlenie bolo veľmi odbyté. Kladné body môžem pridať iba za mladé pekné roztlieskavačky. Ale to je málo. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ale, no tak neříkám, že jsem se párkrát neusmál. Tommyho mám moc rád, samozřejmě ho znám hlavně z charakterních rolí a v komedii jsem ho viděl jen ve skvělých Man in Black. Bohužel držet děj filmu pouze na střetu dvou generací, kdy tu starou konzervativní zastupoval Tommy a tu teen zastupovala parta mlaďounkých pučících a rozbunzírovaných cheerlanderek dlouhodobě nejde. Pár střetů bylo povedených a ze slušně našlápnutého úvodu šel film rychle dolu. Konec bylo klasické klišé lehce omázlé americkým patriotismem, na který se mi čím dál blběji kouká. Ale abych jen nehanil. Jednou se to v pohodě dá vidět. Dva pupíky. * * ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

50% - Nebýt Lee Jonesova charismatu a docela zručně vykresleného, často dokonce vtipného, vztahu neustálého vzájemného nasírání mezi těma moc pěknejma holkama a policajtem, kterýho Tommy ztvárňoval, šlo by opět o nic neřikající stokrát omletou zápletku a tudíž o zbytečný film... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +kombinace ochranářský Tommy Lee Jones a pět ještěrek je nesmírně zábavná, přesto film nabídne i slušnou akci a menší porci dramatických situací -občas je to víc bláznivé, než by si člověk přál, příjde mi, že potenciál nebyl využit úplně naplno, no a v konečným důsledku měl jsem problém rozlišit od sebe ty rošťěnky, prostě jejich postavy byly trošku ploché (po herecké stránce samozřejmě .-)/// Hodně dlouho jsem se u filmu neodreagoval tak dobře jako právě u tohoto. Není to trpané, není to dětské, tváří se to vážně a přitom to baví. Výborná kombinace, která mě neuráží, naopak dokáže potěšit./// Celkem 72%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Není to taková legrace jak by mohla být a ačkoliv Tommy Lee Jones coby ochránce zákona je krásně nevrlý vůči menším zlozvykům a pokleskům umíněných roztleskávaček, tvůrci z této zajímavé konfrontace moc nevytěžily a scénář se zuby nehty drží klišoidních schémat. Odhalení identity vraha nemá potřebný efekt překvapení a finále s naháněčkou a následným úlevným vydechnutím, že to dopře dopadlo, tu bylo už asi stokrát. Film, který je rutinně natočen a nenabídl nic extra a vše co v něm bylo k vidění, bylo už k vidění jinde. ()

Reklama

Reklama