Reklama

Reklama

25 let TV Nova - Všechno nejlepší

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Televize Nova slaví 25 let a Vy můžete být při tom! Zavzpomínejte spolu s hosty Jitkou Boho, Robertem Jaškówem, Ivou Pazderkovou a Jakubem Kohákem na nejzajímavější a nejzábavnější momenty z legendárních pořadů a seriálů Novy. Kdo zazpívá katastrofální verzi oblíbeného hitu Karla Gotta? A kdo ze studia odejde bez vlasů? To všechno a mnohem víc se dozvíte v jedinečné narozeninové show televize Nova! Moderuje Ondřej Sokol. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pěkné šoty ze starých vysílání. Věci by prospělo, kdyby se mezi hosty objevili i jiní lidé, než účastníci show Tvoje tvář má známý hlas. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem do první reklamy, pak už jsem neměl chuť ztrácet čas svého drahocenného života. Žvatlání hostů je zcela nezajímavé, ale na základě vzpomínek na staré pořady si člověk uvědomí, kolik kravin a totálně tuctových pořadů Nova natočila. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Před dávnými a dávnými lety, kdy lidé ještě volali řediteli, by podobný milník byl oslaven „velkolepou“ Ein Kessel Buntes estrádou uváděnou nejlépe Petrem Novotným. Tyhle časy odvál vítr z hor a dneska si vystačíme s konferenčním stolkem….hlavně nesmí chybět Sokol a Kohák. Posedíme, povyprávíme, přidáme k dobru pár dětinských vtípků…..osobně bych větší prostor poskytnul bývalým „hvězdám“ jako např. Jurinová, Tittelbach, Boura a spol. ….sehnat tak Železného, to by byla raketa. Zavzpomínali jsme a zároveň došli k ne zrovna lichotivému zjištění, že za ono čtvrtstoletí TV NOVA vyprodukovala více kvantity než kvality. Ať tak nebo tak, podobné pořady mají v roce 2019 dávno po sezóně ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Zajímavé vzpomínání na 25let s Novou, jj tak šel čas ;) Čekám kolikrát tady bude x-krát "odpad!" od sluníčkářů :)) Njn na Novu přece za těch 25let nikdo nekouká a pořady nezná :D Možná mohl být částečně jiný výběr komentujících, ale člověk se nezavděčí všem :P Aspoň tam byla Lucka s Rejem <3 a Geňo ze Suchošem :) 5 hvězd = 100% ()

Reklama

Reklama