Reklama

Reklama

Zadáno pro Alfreda Hitchcocka

(seriál)
  • USA The Alfred Hitchcock Hour
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (1962–1965), 77 h 30 min (Minutáž: 50 min)

Předloha:

John Bingham (kniha), H.G. Wells (kniha), Richard Matheson (kniha) (více)

Hrají:

Alfred Hitchcock (průvodce), Gary Merrill, George Macready, Barry Nelson, Michael Parks, Gena Rowlands, Angie Dickinson, John Cassavetes, Roddy McDowall (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Pokračování veleúspěšného seriálu Alfred Hitchcock Presents. Jméno seriálu bylo sice změněno, ale to nic nezměnilo na tom, že nás opět mistr hororového žánru Alfred Hitchcock seznamuje s antologií svých hrůzostrašných povídek. (Chatterer)

Recenze (15)

A_FISH 

všechny recenze uživatele

S nostalgickou slzou u oka vzpomínám, kterak jsem po projekci čtyř pokojů odcházel rozzuřen z kina Praha s tím, co si to ten tarantíno dovolil. Takhle zmrvit Hitchovu povídku! Dnes už vím, že je od Roalda Dahla, ale i tak. Co si ten tajtrlík dovolil! ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Hororová hodinka s Alfredom Hitchcockom. Niektoré diely boli desivé, iné menej a niektoré vobec ale aj napriek tomu to bola, je a bude vždy skvelá zábava. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Hitchcock jak má být. Nejlepší epizody jsou asi "The Return of Verge Likens", "The Man from Rio" a "One More Mile to Go." ()

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem jako malá naprosto zbožňovala. Vždycky jsem se u toho děsně bála, ale stejně jsem si to pokaždé zase pustila. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Je to nadhera, spousty mych oblibenych herecek, plus napinave a krasne natocene, kratke inteligentni pribehy. Ty co jsem videl jsou: "Water's Edge" s Ann Sothern a Casavetesem, "Who Needs an Enemy?" s moji zamilovanou Joannou Moore, "An Unlocked Window" s nadhernou sestrickou Danou Wynter, "The Long Silence" s Phyllis Thaxter, "The Lonely Hours" s Genou Rowlands, "Behind the Locked Door" s hodne smutnym pribehem a se skvelou Glorii Swanson, "Don't Look Behind You" s milou Verou Miles, "Hangover" s kratkovlasou Jane Mansfield a s puvabnou June Gale, "Final Vow" s rozkosnou jeptiskou Carol Lynley, "The Ordeal of Mrs. Snow" s Jessicou Walter a June Vincent, "Three Wives Too Many" s petactyricetiletou a stale moc hezkou Teresou Wright, ktere sekunduje Dan Duryea, "Lonely Place" opet s Teresou a navic s silencem Bruce Dernem, "Paragon" s Joan Fontaine, "A Tangled Web" se zvlastni Zohrou Lampert a s nasilnikem Redfordem, "Ride the Nightmare" akcni dil opet s Genou a s Hugh O'Brianem, "The Sign of Satan" s malo vidanou Giou Scala, "Run for Doom" s pekne zpivajici Dianou Dors, bizarni "Death Scene" opet s Verou, "Captive Audience" s Angie Dickinson, hezkou Sarou Shane, Jamesem Masonem, "Body in the Barn" s neskutecne cilou sedmdesatiletou Lilian Gish. ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že když se člověk chce bát, tak k tomu nepotřebujete triky za sto milionů dolarů, ale stačí stará dobrá kamera a šikovný nápad. ()

haffen 

všechny recenze uživatele

(SPOILER!) Doteraz mám v pamäti zafixovaný diel (Final Escape) človeka, ktorý sa chcel dostať na slobodu tak, že ho pochovajú s mŕtvolou. A jeho vysloboditeľ zomrel a jeho pochovali s ním. Doteraz mám z toho husiu kožu, že presne takto by som nechcel zomrieť. Hitchcock bol mág svojho remesla. ()

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Reklama

Reklama