Reklama

Reklama

Tomáš Arsov v akci

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2019, 50 min

Účinkují:

Tomáš Arsov

Obsahy(1)

Příběhy žen, které mají problémy ve svých vztazích, chtějí je řešit jen změnou svého vzhledu a jdou do salonu Tomase Arsova. Kadeřník Arsov jim ale pomůže nejen s jejich vzhledem ale i s jejich vztahem. Ze salonu odejdou krásné a sebevědomé. (TV Barrandov)

Recenze (8)

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Proměna se mi málokdy líbí a vadí mi, že je to nahrané jako všechny ostatní pořady na Soukup TV. (Sem tam na stříhání zavítá nějaká divadelní ochotnice ze "Soudkyně Barbary" či z "Nebezpečných vztahů".) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Nezkušený kadeřník žasne nad vlasovými kreacemi Střihorukého Tomáše, dokonalého vlasového análytika. Polovina kadeřnických salonů ukončuje své služby, jelikož nemá ve svých řadách zručného a pohotového Arsova. Je to sice nadutec, ovšem jeho výjimečný cit udělat z každého vlasu umělecké dílo, je mimořádný. Mimořádný je i přínos tohoto nesympatického perfekcionisty s hřebenem a nůžkami pro tv Barrahnída. Kdo se nezbavil vší ještě před jeho odborně zhnisaným zásahem, je zcela ztracen. Pod jeho rukama vznikají účesy, které vrací klientům ztracené sebevědomí, pohled do zrcadla již není tolik bolestný. Pro něj nejsou problém ani vypadané vlasy, kulantně potře lepidlem postižená místa, načež sice nedojde k aktivaci vlasových folikul, nicméně nastříhaný krepový papír na tenké proužky jistí, že zase zítra už budete moci jít mezi lidi. Arsov má jen jedinou podmínku: žádá, abyste se chlubili, že máte účes zhotovený od něho. Vrátit ztracené sebevědomí je k nezaplacení. Ovšem sledovat výstupy se sebestředným pitomcem je hazard se zdravím. 0/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nebudu nějak snižovat nebo pomlouvat práci kadeřníků a kadeřnic – je to práce jako každá jiná, navíc by bez nich asi dneska spousta lidí „nepřežila“. Jo taková ministryně Alena Schillerová to je jiná liga, ale to sem nepatří. Osobně si vystačím s holicím strojkem, páč chodím skoro celý rok téměř dohola, ale když se někomu chce utrácet tolik prachů za vlasy, proč ne – je to jeho věc. Nicméně si nemyslím, že zrovna tenhle pořad je něco, co má být v televizi. To by musel být Arsov trochu jiná liga a už vůbec by neměl lozit na TV Barrandov, kde doslova zapadne mezi ty ostatní sračky, co Soukup produkuje… ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Lidi, které zajímají kadeřnické práce to asi zaujme, ale mě osobně to absolutně nemá čím zaujmout. Viděno náhodou. 1* ()

Samuel7 odpad!

všechny recenze uživatele

Hnus, co si ten Tomáš dovolí o lidech říkat. Vzor nezdvořilosti a povrchnosti. Náhodou zahlédnuto v TV a děsí mě, jakou povahu mezi námi někteří mají. Pan Arsov by se možná měl zaměřit na své nitro, když ho "irituje" něčí střih. To asi nebude zrovna psychicky dvakrát vyrovnaný, když ho něco takového rozhodí. Další výkal z produkce TV Barrandov. ()

jasanka odpad!

všechny recenze uživatele

"Typicky ceske", "uz jsem videl horsi", "nevypada tak strasne"... O obleceni a vyjadrovani se ostatnich clenu "tymu"' ani nemluvim. Videla jsem z donuceni a nikdy vic. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Zas tak blbý to není, Tomáš stříhat umí, ale totéž se nedá říct o vizážistce Aničce a stylista by raději také oblékal muže. ()

buchannon odpad!

všechny recenze uživatele

Tak copak si dnes pro nás ten homosexuál připravil? Myslel jsem, že Arsov bude klasickej kadeřnickej buzíček a taky je to pravda. Ale boužel ty mařeny, které k němu chodí do salůnu, to je vážně tragédie, co by si jen bez Tomíka počaly. Jen hot maník může tomuto veledílu dát něco jiného než odpad! ()

Reklama

Reklama