Reklama

Reklama

Doktorka Quinnová

(seriál)
  • USA Dr. Quinn, Medicine Woman (více)
Drama / Rodinný / Western
USA, (1993–1998), 114 h 7 min (Minutáž: 43–90 min)

Tvůrci:

Beth Sullivan

Hrají:

Jane Seymour, Joe Lando, Shawn Toovey, Chad Allen, Orson Bean, Erika Flores, William Shockley, Geoffrey Lower, Barbara Babcock, Jessica Bowman, Larry Sellers (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(149)

Doktorka Quinnová se ničeho nezalekne. Nejenže se musí sama postarat o děti, hlavně však musí jako lékařka bojovat o důvěru občanů osady... (TV Prima)

Recenze (233)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pár dílů jsem viděl a docela se to dalo. Koukal jsem na to hlavně proto, že to sledovala máma, a tak jsem byl nucen to po večerech sledovat, protože televize se čtyřmi programy byla jediným multimédiem u nás doma. Teď bych o tento seriál ani okem nezavadil. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem ji neměl rád, byla na všechny až příliš hodná a tím jsem ji nějak nevěřil .... určitě to na nás hrála (( :: ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Westernová melodráma s vtedy ešte nie až tak umelou Jane Seymour. Fajnová atmosféra kolonizovania poloprázdnych prérií na západe, dobré dobové kostýmy i nenáročné príbehy vytvárali klasickú nedeľnú pohodu. ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Laskavost a Všeobjímající tolerance doktorky Quinnové, Sullyho, jejich harantíků, Indiánů a dalších spřátelených frakcí začne být po pár dílech lepkavá a otravná jako slimák rozpuštěný v pivu a pevně doufám, že budou žít v tom svém sladkém městečku navěky, protože kdyby umřeli a dostali se do nebe, musel by pánbíček zalézt do pekla a dát si s Luciferem mariáš, aby to vůbec rozdýchal. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

To bylo kdysi dávno, když jsem byl dítě školou těžce povinné, vraceje se v páteční den těšil jsem se na víkend i na páteční večer, kdy v postarším modelu TV běžela hrdinně Doktorka Quinnová a její osudy. Tehdy, kdy mi ještě na hlavě bujelo vrabčí hnízdo a já se nesnažil zkrotit ho, tehdy se mi seriál líbil. Dnes sice ještě plešku nemám, ale nad dávnověkým sentimentem už se jen usmívám a z nostalgie dávám 3 stars. Vidím v tom už i další věci, které jsem jako hloupé děcko neviděl...třeba ten citový přehršel, třeba tu vtíravou dojemnost, ale to není přímo výtka, pokud v tom člověk najde smysl a alespoň lehce ho to přinutí jednat jako Dr. Quinn, pak je to v pořádku. Méně osobní dokonalosti = více hloubky. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

51% je strašlivě málo. Vždyť takových laskavých seriálů už je po hříchu málo. Rád se vždy na doktorku podívám i při současných reprízách (23.7.09) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Nejstrašnější seriál, co jsem kdy viděl s nejstrašnějším dabingem, co jsem kdy slyšel. Dabováno v obyváku, mixováno na balkoně. Celý seriál stál 5 USD neboli five bucks. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Tahle rodinná westernová romantika je tak neuvěřitelně uchcaná a připosraná, že se na ní člověk snad ani nemůže zlobit, přestože celý seriál je v podstatě dokonalým ztělesněním typicky americké politické korektnosti (rasismus je špatný, áááno?!). Sama hlavní hrdinka je plnohodnotným ženským ekvivalentem Chucka Norrise v dobách jistého texaského rangera, a vedle jejího miláčka Sullyho vypadá i takový Mirek Dušín jako sadistický pedofil uctívající Adolfa Hitlera. Absolutně guilty pleasure oddechovka. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Taky jeden ze seriálů mého dětství. Vypráví o doktorce, která si začne s indiánem na Divokém západě. Jane Seymour je kupodivu stále kus. ;) ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Sledoval som to len kvôli tomu, aby som zistil, či pani doktorka zvládne v prostredí jej skromného príbytku transplantáciu pečene. Nestalo sa. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Dve hviezdy dávam vlastne Joe Landovi, lebo mal lepšie vlasy ako Jane Seymour. Lepší šampón asi. Sledovala som to sporadicky. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Seriál, který se poměrně rychle obsahově vyčerpal. Původně sympatická myšlenka se brzy stala noční můrou pátečních večerů, z doktorky Quinnové se vyvinul "spravedlivý Bůh" Brouk Pytlík a ze Sullyho prototyp ideálního partnera žití na hromádce. Tady se prostě v nejlepším nepřestalo. ()

klerik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál som mal jednoducho rád. Však je to western :) Najväčšie plus boli jednotlivé postavy, ktoré sa vyvíjajú a sú ľudsky nejednoznačné. Indiánska otázka bola pekne načrtnutá, rovnako ako ostatné problémy (alkohol, technický pokrok, viera). Niktoré neskoršie časti boli už tak trochu "vatovité", ale spomienky na Sullyho a Hanka :D mi to nepošramotilo... ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Když jsem ještě chodíval na základní školu a sem tam jsem měl tu angínu a ležel doma, tak doktorka Quinnová byla každodenní součástí mého léčení :-D. Sledoval jsem to a obdivoval nádhernou vizuální stránku. Dnes se už an to nedívám, protože mi to přijde nudné, ale kdysi jsem si to docela užíval, tak si dovolím dát 3 hvězdičky. ()

Ivoshek odpad!

všechny recenze uživatele

Hvězdičku bych dal jedině v případě, že by v tom hrál ještě Chuck Norris, Luděk Sobota nebo Jiří Krytinář. Jinak ne. Nevybavuju si, že bych někdy viděl horší seriál než je tohle. A že jsem jich viděl hodně. Třeba Strážce vesmíru. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ale hej, videl som zhruba tri série a celkom ma ten romantizujúci pohľad na divoký západ bavil. Postavy mi sadli. Drsniak Sully, krásna a dobrosrdečná Michaela, sympatická trojica detí (akurát ma nasrali, keď vymenili pôvodnú nádhernú predstaviteľku Colleen za druhú herečku, ktorá mi nesedela) a kopa zaujímavých obyvateľov mestečka. Vždycky ma bavilo, keď sa parchant Hank na chvíľu polepšil, aby bol v ďalšom diely znova za totálneho zmrda. Jednotlivé epizódy boli pekným mixom romantiky a drámy s troškou drsnosti. Po čase som seriál prestal pravidelne sledovať, pretože som na to nemal čas a potom som už nemal chuť sa k nemu vrátiť. Ale rozhodne sa jedná o celkom solídny a mierne nadpriemerný seriál. 6/10. ()

Reklama

Reklama