Reklama

Reklama

Doktorka Quinnová

(seriál)
  • USA Dr. Quinn, Medicine Woman (více)
Drama / Rodinný / Western
USA, (1993–1998), 114 h 7 min (Minutáž: 43–90 min)

Tvůrci:

Beth Sullivan

Hrají:

Jane Seymour, Joe Lando, Shawn Toovey, Chad Allen, Orson Bean, Erika Flores, William Shockley, Geoffrey Lower, Barbara Babcock, Jessica Bowman, Larry Sellers (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(149)

Doktorka Quinnová se ničeho nezalekne. Nejenže se musí sama postarat o děti, hlavně však musí jako lékařka bojovat o důvěru občanů osady... (TV Prima)

Recenze (233)

LucyW. 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo na zajímavý námět (a mé oblíbené prostředí Divokého západu), ale časem začal děj upadat do klišé, recykloval náměty a naprosto se míjel s realitou. Nejvíc mě dorazil Autie nad sklenkou whiskey v baru. George Amstrong Custer byl vyléčený alkoholik, takže pití nenáviděl (netoleroval ho ani podřízeným a příbuzným) a navíc rozhodně nebyl "hajzl", ale voják, který dělal svou práci, a na indiánských národech "napáchal méně škody" než Úřad pro indiánské záležitosti. ()

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? Doktorka Quinnová přijíždí s bandou svých zabedněných parchantů do zapadlého městečka, šířit dobro, lásku, pochopení a z duších nových spoluobčanů vymýtit rasistické předsudky k rudým bratrům. K tomu jí pamáhá místní lesní muž a jeho věrný čokl.....Co já NATO? Chujovina intergalitických rozměrů. Seriál černobílejší než šachovnice pohledem barvoslepého. Vemto tento seriál, znásilněte, roztrhejte, pomočte, zapalta, přidejte realitu, sex, utrpení, brutalitu, sprostou mluvu, sympatické postavy jenž hrají výborní herci, do detailu vypilovaný příběh a litry whisky. Gratuluji právě sledujete geniálí opus HBO Deadwood. Tady se zlato neodevzdá pro vybudování syrotčince, tady se kvůli zlatu dělají syrotci. ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Po te co se podivate na Televizni noviny a dozvite se kdo koho zabil, podvedl a kolik lidi zemrelo na silnici. Po te co skonci vecerni megafilm plny krve a pocitadlo mrtvol se zastavi na cisle 150. Pustte si jednu epizodu tohoto serialu a narovnejte si svuj pokriveny pohled na svet ... ()

Grafito 

všechny recenze uživatele

Vrchol mučících technik si představuju jako souvislý několikahodinový vysílání dr. Zkvíkaný.. proč nedám rovnou odpad, ani sám nevím.. snad už to nikdy nebudu muset vidět. ()

sNeDy 

všechny recenze uživatele

Hvězda - za nostalgii. Tohle jsem koukal ještě jako malý dítě a říkal si, jaká ta Divoká Amerika musela být zábava. ()

Socom 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný seriál,ktorý ma skutočne bavil. Ukazoval skutočný a ťažký život prisťahovalcov USA.A najmä sa zaoberal skutočnými problémami a starosťami bežných ľudí žijúcich v tej dobe. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Jojo, když se Dr. Quinnová vysílala poprvé, tak byla nadprůměrný seriál (aspoň pro mě). Nedávno jsem viděla pár epizod znova, a pořád mi to přišlo jako dobře zpracovaný seriál svého žánru. ()

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Asi tak o hvězdičku lepší, než telenovely z jižní ameriky. Taky westernové prostředí je hezky udělané, takže tak 1,5-2*. ()

Heavyman 

všechny recenze uživatele

Jeden čas jsem to neskutečně žral...první série byla dobrá, ale pak to šlo z kopce epizod přibývalo a nápadů ubývalo.Samá láska a nudný keci o toleranci.Toho kluka Brájena bych fackoval od rána do večera, aby to nebyl takovej slaďoušek a suchopárek.Jediná normální postava byl Hank, který od třetí řady je už taky laskavější a srdečnějní.Hrozně přessládlej seriál. ()

Vakomlok 

všechny recenze uživatele

Tohle ne. Sladkobolná limonáda z divokého západu. Všechno vyřešíme a vyléčíme. Tohle pro mě vážně není. Nepopírám, že to své objektivní kvality nepochybně má, ale já nemůžu hodnotit výš. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

"Miluju tě". "miluju tě", "miluju tě", "miluju tě", miluju tě, "miluju tě", miluju tě, "miluju tě"........ Osmkrát za jeden díl zazněla věta "miluju tě". Chlap to řekl babě a ta mu to vždy obratem vrátila. Jak milé...... !!! ()

Reklama

Reklama