Reklama

Reklama

Doktorka Quinnová

(seriál)
  • USA Dr. Quinn, Medicine Woman (více)
Drama / Rodinný / Western
USA, (1993–1998), 114 h 7 min (Minutáž: 43–90 min)

Tvůrci:

Beth Sullivan

Hrají:

Jane Seymour, Joe Lando, Shawn Toovey, Chad Allen, Orson Bean, Erika Flores, William Shockley, Geoffrey Lower, Barbara Babcock, Jessica Bowman, Larry Sellers (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(149)

Doktorka Quinnová se ničeho nezalekne. Nejenže se musí sama postarat o děti, hlavně však musí jako lékařka bojovat o důvěru občanů osady... (TV Prima)

Recenze (233)

Dimo 

všechny recenze uživatele

Přijatelně sladký seriál... některé díly samozřejmě koncentrát nudy, jiné průměr, našlo se pár zajímavých. Když už nebylo nic lepšího v TV, dalo se podívat i na Dr. Quinnovou, jak věčně randí s divochem, co má vlka. Živýho, ne na p*deli. ()

frbulka 

všechny recenze uživatele

Mám to městečko na západě ráda. I přesto, že mi doktorka Mike občas svou přehnanou aktivitou leze na nervy a Sully je pochodující nerealistická mužná dokonalost sama. Mám ráda všechny jeho obyvatele, jejich každodenní problémy těla i duše, jejich žabomyší války i ty války velké, např. bolestnou otázku původních indiánských obyvatel. Když se na to dívám dnes, asi 11 let po odvysílání poslední série, mám pocit, jako bych se vracela domů. A to je hrozně fajn...80%. ()

Ziggy Zagg 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak jsem to mohl kdysi sledovat. Všechny hlavní postavy - ctnost sama. Dokonce i nejdrsnější hoši jsou vyfénovaní kavalíři. Jedna trapná scéna stíhá druhou ... tím že to byl jeden z prvních amerických seriálů po 89´, má to i velmi velký počet hodnocení, a ne vždy tak nízké jak hodnotím já. Kdo dal 80%, tak to asi viděl před těmi 15 lety. ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Ako malý chlapec som to z maminou stále pozeral...pohodička- lehárko, nerozumel som tomu ale páčilo sa mi asi to dobové oblečenie a to džentleménské chovanie Sullyho, takže len z nostalgie, pretože momentálne a asi aj do smrti ma tento seriál nijak nezaujíma...ani zaujímať už nebude ()

Miany 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že neurazí ani nenadchne, ale ve své podstatě má něco - kouzlo nebo pocit, který v mé dětství cosi zanechal a já se s doktorkou "Mikejlou" ztotožňovala a viděla v ní vzor. Proto tak vysoké hodnocení za krásnou herečku a krásný scénář. :) Někdy neuškodí to vidět takhle. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Tohle už prosím ne! Příběhy feministické mastičkářky z idealiovaného divokého západu (nad jimiž by se ustrnul i lotr Santer), která dokáže ukecat naprosto každého. K smrti. Kupa prázdných scén o ničem nastavená nudnýma kecama o toleranci. Dr. Mengelová má dokonce tolik práce s řešením všech světových problémů a lezenim do soukromí sousedů, že ani nemá čas na románek s jakodrsňákem, největším ochráncem, kamarádem a správňákem v jedné osobě. Sledovat to trochu déle, tak si vypěstuju i ty předsudky, které ješte nemám. Nejpozději v polovině každého dílu mám totiž nutkání všechny aktéry za jejich moralistický kecy postřílet. Bohužel, je to tak strašný, že to moji toleranci nejen neposiluje, ale tvrdě zkouší. Telenovela jak vyšitá. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

Bez obalu mohu říct že je to čistě otravná telenovela s výraznou hlavní postavou mladé inteligentní lékařky, která přišla spasit westernové městečko plné vidláků a přes všechny ty možné i nemožné zápletky je všem jasné že jednou skončí s pohledným zálesákem Sullym a budou šťastně žít na mírném západě, který má do divokého výrazně daleko. Zní to strašně ale není tomu tak. Přes všechen ten kýč a klišé je to zajímavá podívaná s krásnou výpravou a hlavní postava je i přes svoji vyvýšenost nad ostatní poměrně lidská a sympatická. Proč tedy ne? ()

Gardenboy 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý seriál, ku ktorému si nájde cestu skôr ženská časť publika ... ak to pozeral nejaký chlap (napr. ja a navyše ako decko) tak to po pár dieloch bolo iba z nutnosti, že v TV aj tak nič iné nechodilo ... inak dosť nuda. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Jako malé se mi to moc líbilo... Atmosféra Divokého západu, indiáni, doktorka bojující za práva žen, netradiční příběh... blá, blá, blá... moc hezké. Co zpočátku vypadá zajímavě se v dalších sérií slévá do moralizovaní a opakování pořád toho samého... ()

psychoza 

všechny recenze uživatele

Vždy zaujímavé a zložité prípady, ktoré rieši Dr. Quinnová uprostred malého mestečka Colorado Springs, nie sú vždy spojené iba s medicínou. Pútavé príbehy ľudí z mestečka, rozličné zdravotné či medziľudské problémy a dej zasadený do divokej prírody je trojkombinácia ktorej sa ťažko odoláva. V seriáli upútajú aj mnohé vedľajšie postavy, ako napríklad poloindián Sully so svojím vlkom, barman a vlastník bordelu Hank či vždy zajímavý hosť, ktorý privíta do Colorada v dobrom, či zlom. ()

Mik_e 

všechny recenze uživatele

Seriál z Divokého západu stál především na výrazné a skvělé Jane Seymourové, která je od těch dob jednou z mých oblíbených hereček. Je pravda, že to byla v podstatě telenovela přetékající patosem, ale ten seriál měl duši i zajímavé zápletky. K devadesátým létům neodmyslitelně patří a přestože ho již samozřejmě dávno nesleduji, tak jednou za čas neodolám a vždy se rád podívám na to, jak statečná doktorka Mikee zpacifikuje celé Colorado Springs...:) ()

haWranka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to vlastně docela legrační. Jako dítě jsem se na tenhle seriál moc ráda koukala, aniž bych vlastně chápala, o čem to je. Nedávno jsem měla tu čest vidět první epizodu a pak pár dalších. To mi teprve došlo, že jde vlastně o červenou knihovnu! Každopádně k žehlení, když to zrovna běží v televizi... ()

Reklama

Reklama