Reklama

Reklama

Modelky s.r.o.

(seriál)
USA, (1994–1995), 22 h 6 min (Minutáž: 45–66 min)

Hrají:

Linda Gray, Cameron Daddo, David Goldsmith, Teresa Hill, Carrie-Anne Moss, Cassidy Rae, Stephanie Romanov, Kylie Travis, Garcelle Beauvais, Kaela Dobkin (více)
(další profese)

Epizody(29)

Obsahy(1)

Tento seriál byl vysílán na TV NOVA. Celý příběh se odehrával v prostředí jedné modelingové agentury. Nejednalo se však o ledajakou agenturu. Byla nejprestižnější v tomto oboru po celém světě. (duklak2)

Recenze (24)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nebýt těch slečen, zapomenete na tenhle seriál okamžitě. Takhle na něj skoro zapomenete a až když uvidíte něčí komentář na hlavní stránce, vzpomenete si o co šlo:) O nic zvláštního... ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Kromě těch holek (začínající Carrie-Anne Moss a končící Linda Gray :-D Tento seriál opravdu moc nenabízí... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Slepá ulička spin-offu na druhou. Nicméně je to pochopitelné, v polovině 90. let se opravdu zdálo, že modelky vládnou světu. U nás například vycházela knižní série Fotomodelky Eileen Fordové a Simona Krainová je ostatně celebritou dodnes. Ale abych tomu úplně nekřivdila, Linda Gray byla vcelku fajn mimo Dallas a Carrie-Anne Moss teď zbožňuju v Jessice Jones. A z Granta Showa se mi podlamují kolena dodnes (není divu, že jeho šarmem byl propojen celý ten svět BH, MP a Modelek). ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tento serial som videl na Markize, ked este len zacala vysielat v septembri / zari 1996. To som naozaj teraz po 12 rokoch prekvapeny, ze tam hrala aj Carrie-Anne Moss, ktoru som vtedy samozrejme nepoznal. No a v tom obdobi ma ten serial celkom bavil, takze nemozem dat nizsie hodnotenie....... 02.05.2008 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

V začiatkoch Markízy som tento seriál videl a bavil ma hlavne vďaka krásnym ženám. Top boli mrcha Kylie Travis, chudera Teresa Hill, ktorú mlátil jej priateľ a trpiteľka Carrie-Anne Moss, ktorá nakoniec dopadla najhoršie a vďaka otvorenému záveru sa už nikdy nedozvieme jak to pokračovalo ďalej. Ešte v prvej polovici série sa seriál celkom držal pri zemi, ale v druhej sa z toho stala prekombinovaná soap opera plná šialených intríg a podvodov. Ale kvôli hereckému obsadeniu ma aj tak mrzelo, že to predčasne zrušili. 6/10 za pekné spomienky, ale dnes by som to už asi po pár dieloch vzdal. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno podobné, co šlo v této době na Nově byly totální braky a nejinak je tomu i u Modelek, a.s. ()

stacey99 odpad!

všechny recenze uživatele

Keď to šlo niekedy dávno v telke sledovala som to. Ale to som bola mladá a blbá. Teraz mi z toho vychádza len prehliadka preafektovaných herečiek bez talentu (sorry Carrie-Anne, ale každý nejako začína). ()

Reklama

Reklama