Reklama

Reklama

Modelky s.r.o.

(seriál)
USA, (1994–1995), 22 h 6 min (Minutáž: 45–66 min)

Hrají:

Linda Gray, Cameron Daddo, David Goldsmith, Teresa Hill, Carrie-Anne Moss, Cassidy Rae, Stephanie Romanov, Kylie Travis, Garcelle Beauvais, Kaela Dobkin (více)
(další profese)

Epizody(29)

Obsahy(1)

Tento seriál byl vysílán na TV NOVA. Celý příběh se odehrával v prostředí jedné modelingové agentury. Nejednalo se však o ledajakou agenturu. Byla nejprestižnější v tomto oboru po celém světě. (duklak2)

Recenze (24)

Falko 

všechny recenze uživatele

Tento serial som videl na Markize, ked este len zacala vysielat v septembri / zari 1996. To som naozaj teraz po 12 rokoch prekvapeny, ze tam hrala aj Carrie-Anne Moss, ktoru som vtedy samozrejme nepoznal. No a v tom obdobi ma ten serial celkom bavil, takze nemozem dat nizsie hodnotenie....... 02.05.2008 ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nebýt těch slečen, zapomenete na tenhle seriál okamžitě. Takhle na něj skoro zapomenete a až když uvidíte něčí komentář na hlavní stránce, vzpomenete si o co šlo:) O nic zvláštního... ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Kromě těch holek (začínající Carrie-Anne Moss a končící Linda Gray :-D Tento seriál opravdu moc nenabízí... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Slepá ulička spin-offu na druhou. Nicméně je to pochopitelné, v polovině 90. let se opravdu zdálo, že modelky vládnou světu. U nás například vycházela knižní série Fotomodelky Eileen Fordové a Simona Krainová je ostatně celebritou dodnes. Ale abych tomu úplně nekřivdila, Linda Gray byla vcelku fajn mimo Dallas a Carrie-Anne Moss teď zbožňuju v Jessice Jones. A z Granta Showa se mi podlamují kolena dodnes (není divu, že jeho šarmem byl propojen celý ten svět BH, MP a Modelek). ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

V začiatkoch Markízy som tento seriál videl a bavil ma hlavne vďaka krásnym ženám. Top boli mrcha Kylie Travis, chudera Teresa Hill, ktorú mlátil jej priateľ a trpiteľka Carrie-Anne Moss, ktorá nakoniec dopadla najhoršie a vďaka otvorenému záveru sa už nikdy nedozvieme jak to pokračovalo ďalej. Ešte v prvej polovici série sa seriál celkom držal pri zemi, ale v druhej sa z toho stala prekombinovaná soap opera plná šialených intríg a podvodov. Ale kvôli hereckému obsadeniu ma aj tak mrzelo, že to predčasne zrušili. 6/10 za pekné spomienky, ale dnes by som to už asi po pár dieloch vzdal. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno podobné, co šlo v této době na Nově byly totální braky a nejinak je tomu i u Modelek, a.s. ()

stacey99 odpad!

všechny recenze uživatele

Keď to šlo niekedy dávno v telke sledovala som to. Ale to som bola mladá a blbá. Teraz mi z toho vychádza len prehliadka preafektovaných herečiek bez talentu (sorry Carrie-Anne, ale každý nejako začína). ()

Reklama

Reklama