Reklama

Reklama

Po rozchodu se svým manželem se postarší Grace vydá do Londýna na pohřeb svého milovaného zpěváka Victora Foxe. Seznámí se zde s Victorovým milencem Dirkem a přemluví ho, aby se s ní vrátil do Chicaga a pomohl jí vypátrat Foxova vraha. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jste-li machna v přechodu, pátrající po smyslu života, nejspíš vás tahle rozháraná taškařice donutí spokojeně prosmrkat balík papírových kapesníčků. Domácí puťka Kačena Batesová opouští břehy rodných USA, svého rozhádaného manžela, trpasličí snachu a další podružné ksichty; míří do Londýna na pohřeb oblíbeného, ba přímo milovaného zpěváka, který ji svými serenádami dojímal a naplňoval pocitem, že jí někdo rozumí. V Anglii Káču ovšem čeká nejedno překvapení: musí se prokousat davy pozůstalých snobů a nevrlých osobních bukvic, ehm, sluhů, pomoci jim k majetku i duševní hovnováze, odhalit vraha, získat zpět své dávno ztracené sebevědomí a kdoví, třeba i toho starého prda, co jí kdysi navlékal prsten a sliboval "dokud nás smrt nerozdělí". Příjemné obsazení činí film snesitelným, ale scénář psala asi nějaká senilní bába, režíroval to senilní dědek a muzikálové části ve mně vzbuzovaly neodolatelnou obsesi bouchat hlavou o kuchyňskou linku nebo si prohnat ušima mrkev (sledováno při přípravě oběda). 41% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Veľmi divný film, už len tá zostava - fanynka, gay, trpaslíčka a sériový vrah s kušou, z toho nič normálne vzniknúť nemôže. Ale aspoň niečo vtipné z toho mohlo byť, no nie je, len nuda. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zajímavý začátek - osaměla postarší žena v domácnosti se potká s homosexuálním přítelem svého pěveckého idolu. Jenomže naznačený záměr, hledání, co se dá v životě ještě změnit k lepšímu, se zvrhne v přiblblou detektivku a končí muzikálovým finále. Strašlivý prů....švih. ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

asi bych na to nekoukala,nebýt upoutaná k posteli,ovladač v nedosahu.....film,taková splácanina!.......naštěstí jsem chvílemi pospávala.ale moje averze k happyendovým potleskům dostala na frak - co jsou všechny potlesky,co jsem kdy ve filmu zažila proti rozkývanému,tleskajícímu tv studiu?!?!...brrr :-) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama