Reklama

Reklama

Po rozchodu se svým manželem se postarší Grace vydá do Londýna na pohřeb svého milovaného zpěváka Victora Foxe. Seznámí se zde s Victorovým milencem Dirkem a přemluví ho, aby se s ní vrátil do Chicaga a pomohl jí vypátrat Foxova vraha. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jste-li machna v přechodu, pátrající po smyslu života, nejspíš vás tahle rozháraná taškařice donutí spokojeně prosmrkat balík papírových kapesníčků. Domácí puťka Kačena Batesová opouští břehy rodných USA, svého rozhádaného manžela, trpasličí snachu a další podružné ksichty; míří do Londýna na pohřeb oblíbeného, ba přímo milovaného zpěváka, který ji svými serenádami dojímal a naplňoval pocitem, že jí někdo rozumí. V Anglii Káču ovšem čeká nejedno překvapení: musí se prokousat davy pozůstalých snobů a nevrlých osobních bukvic, ehm, sluhů, pomoci jim k majetku i duševní hovnováze, odhalit vraha, získat zpět své dávno ztracené sebevědomí a kdoví, třeba i toho starého prda, co jí kdysi navlékal prsten a sliboval "dokud nás smrt nerozdělí". Příjemné obsazení činí film snesitelným, ale scénář psala asi nějaká senilní bába, režíroval to senilní dědek a muzikálové části ve mně vzbuzovaly neodolatelnou obsesi bouchat hlavou o kuchyňskou linku nebo si prohnat ušima mrkev (sledováno při přípravě oběda). 41% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zajímavý začátek - osaměla postarší žena v domácnosti se potká s homosexuálním přítelem svého pěveckého idolu. Jenomže naznačený záměr, hledání, co se dá v životě ještě změnit k lepšímu, se zvrhne v přiblblou detektivku a končí muzikálovým finále. Strašlivý prů....švih. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Veľmi divný film, už len tá zostava - fanynka, gay, trpaslíčka a sériový vrah s kušou, z toho nič normálne vzniknúť nemôže. Ale aspoň niečo vtipné z toho mohlo byť, no nie je, len nuda. ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

asi bych na to nekoukala,nebýt upoutaná k posteli,ovladač v nedosahu.....film,taková splácanina!.......naštěstí jsem chvílemi pospávala.ale moje averze k happyendovým potleskům dostala na frak - co jsou všechny potlesky,co jsem kdy ve filmu zažila proti rozkývanému,tleskajícímu tv studiu?!?!...brrr :-) ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Přijemný pohodový film s dobrým obsazením, příjemným dějem a lehkým humorem. Filmy podobného tipu mám rád.Teda až na ten konec....ten se moc nepovedl . . ()

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

Téměř by se dalo říct, že je to bezduché a ne moc zdařile zpracované dobrodružství. Obsazení rozhodně není předpoklad, že bude film kvalitní. Tady bohužel naopak - horší průměr. ()

ivamka 

všechny recenze uživatele

Bylo to zdlouhavé, ale i napínavé a mělo to pár dobrých myšlenek a vtipů. Ženská ve středních letech musí někdy zavzpomínat, jaká byla, než se z ní stalo to, co z ní je. Pak jen zabojovat a má to, co kdysi v mládí chtěla mít, až bude velká. Taky mám ráda filmy, kde je to trochu o hudbě. ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Väčšiu kravinu som už dávno nevidela. Absolútne bez duše. Takto zneužiť pesničky Elvisa Presleyho na takýto zlý film je opovážlivé, ale len vďaka nim, jedna hviezdička. Inak to bola poriadna nuda, čudujem sa že som to vydržala pozerať do konca. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Zpočátku hodně slabé a trapné, v půlce více než průměrné a napínavé a nekonec zase špatné. Takhle nevyrovnaný film jsemuž dlouho neviděl. ()

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Příjemně laděný film, trochu do krimi, přesto si zachovává svoji podstatu, tedy hledání nějakého smyslu života ženou, kterou po letech opustil manžel. Film je protkaný příjemnými písněmi, těmi známými, v novém aranžmá. Je to film vhodný na večerní posezení se sklenkou vína. ()

Reklama

Reklama