Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Státní nemocnice v Dardene povolá doktora Treye Cambella, který je odborníkem na kriminální šílence, k náročnému případu - léčbě Maureen Hatcherové. Ten však svůj úkol nezvládá - přesto že je šokován zločinem, který spáchala, je zároveň jako omámen její krásou a inteligencí. Aby unikl vlivu Maureen a zbavil se své posedlosti, odchází se svou ženou a dcerou na pobřeží. Maureen se ale nevzdává. Uprchne a pronásleduje Treye s úmyslem zcela zničit jeho i celou rodinu. Je totiž naprosto přesvědčená, že všichni jen zakrývají temnou minulost masového vraha, který byl jejím milencem v minulém životě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle není horor. Jediný děsivý je tu snad jenom šeredný ksicht té blonďaté důry, o které to celé je, a potom je snad ještě děsivě špatný námět. Jinak je to trapná nuda, která působí jako ještě debilnější napodobenina už tak dost debilního Základního Instinktu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bad Karma je svým způsobem zajímavý film především pro ty, jenž si rádi užívají podívanou plnou žánrového klišé, nelogického chování většiny postav a kde je hlavní zápornou postavou krásná vražedkyně. Podivná reinkarnace a smyšlený příběh Jacka Rozparovače můžou být hnacím motorem proto, aby jste si tenhle film sehnali. Potom se však může stát, že budete hodně zklamáni. Každopádně musím říct, že mě asi nejvíc bavila druhá třetina filmu, kdy zdrhne Maureen z kliniky a přitom zabije pár lidí. Začátek byl plný romantických keců, což nemusím a konec už zase jen úsměvný doják. 5/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snímok by si možno zaslúžil aj nižšie hodnotenie. Tuctový príbeh o psychopatovi ohrozujúci rodinu tu bol veľakrát pred tým, ale aspoň vo vyššej kvalite. Ide o nudnú hovadinku, ktorúsi môžte kľudne nechať újsť. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tohle nízkorozpočtové béčko mi už od začátku nesedlo a to z mnoha důvodů. Prvním z nich je, že po celou dobu jsem měla pocit, jako kdyby byl film nesmírně odfláknutý. Je zde mnoho scén, které by s minimální snahou mohly být o dost lepší, než ve skutečnosti byly. Jenom o to jaksi nebyla snaha... proto jsem si tenhle film automaticky zařadila do mnou vytvořené kategorie "hororů z pásové linky" (není těžké si domyslet, co tím myslím). Za další, všechny postavy vypadají jak z obálky módního časopisu. Důkazem, že je zde až nepřirozeně moc sázeno na atraktivitů hlavních protagonistů, je samotná vražedkyně. Když se na ní podíváte a jste muž, řeknete si: sakra, tu bych chtěl v posteli. Pakliže jste žena, napadne vás: páni, takhle bych chtěla vypadat. Nenapadne vás: ta asi bude fakt nebezpečná, jde z ní hrůza. A to je chyba. Závěrem ještě zbývá zmínit sprznění legendy o Jacku Rozparovači a máme film, který je sice místy i napínavý, ale jako celek absolutně nesplňuje základní žánrové ani divácké požadavky. ()

Savel 

všechny recenze uživatele

Zajímavou pointu naprosto přebijí nedostatky ve scenari a rezii, ktere ubiraji na duveryhodnosti a misty dokonce i na smyslu....Klasický případ odbytého filmu. ()

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesný odpad s otřesnými herci, otřesnými vykradenými prvky, s otřesným námětem, blbou myšlenkou a nestrašidelnou atmosférou. Něco co absolutně nestojí za to, aby vůbec kdy kdo viděl. ()

srdce78 odpad!

všechny recenze uživatele

koukala jsem protože téma mi přišlo zajímavé,ale nevěřila jsem svým očím..taková amatéřina až někdy spíš směšná,primitivní odfláknutá...hrůůůůza!!! :-/ ()

Reklama

Reklama