Reklama

Reklama

Jsem do tebe blázen

(seriál)
  • USA Mad About You
USA, (1992–2019), 64 h 22 min (Minutáž: 20–28 min)

Hudba:

David Kitay

Hrají:

Paul Reiser, Helen Hunt, Maui, Anne Ramsay, Louis Zorich, Tommy Hinkley, Richard Kind, John Pankow, Jerry Adler, George Petrie, James Carville, David Strickland (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(176)

…ale proč mi jdeš občas tak na nervy? I manželství má svá učednická léta... Paul (Paul Reiser) a Jamie (Helen Huntová) jsou krásný mladý pár. Před půl rokem se vzali a pustili se tak do dobrodružství, které zná důvěrně téměř každý dospělý člověk na této planetě. Do soužití dvou tak odlišných bytostí, jako jsou muž a žena. Vzali se z lásky a milují se dál, ale naučit se spolu žít v jednom bytě, mít společné věci a nemít už prostě ani chvilku jenom pro sebe není tak jednoduché. Paul je režisér dokumentárních filmů, tvořivý a roztomilý, někdy ale nesnesitelně pedantický. Jamie, zaměstnaná v reklamní společnosti, je mnohem uvolněnější, milá a občas úplně stejně nesnesitelná. Kromě bytu na Manhattanu a psa jménem Mary mají ještě společné přátele Fran a Marka (Fran je Jamiina bývalá šéfová), z mládeneckého života zbyl Paulovi kamarád Selby, který je chodí navštěvovat v nejnemožnější denní i noční dobu. A nakonec je tu ještě lehkomyslná starší sestra Lisa – Jamiin velký problém. Kdovíproč si Jamie všechny Lisiny milostné i pracovní karamboly tak bere. Lisa o její péči pochopitelně vůbec nestojí... Seriál, jehož první díly byly natočeny v roce 1992, slavil v USA velký úspěch na stanici NBC a to zejména díky představitelce Jamie, Helen Huntové – u nás ji známe především z role partnerky Jacka Nicholsona ve filmu Lepší už to nebude. Za dobu existence seriálu posbírala Helen Huntová množství cen za hlavní ženskou komickou roli v televizním seriálu. Z dlouhé řady nominací proměnila nakonec 11! Její seriálový partner Paul Reiser je zároveň i tvůrcem seriálu a spoluautorem scénářů k několika epizodám. (Česká televize)

(více)

Diskuze

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Nechystá se někdo dělat titulky k 8. řadě :)? Trochu mám obavu, že v našich TV se to už neobjeví, a titulky taky nikde :/

DannyBurino

DannyBurino (hodnocení, recenze)

Tenhle seriál je NUDA, humor není vtipný i když má být. Tady je něco špatně.

peto80

peto80 (hodnocení, recenze)

Tento seriál je skvelý ! Síce som ho nesledoval od začiatku ale od 4. série, patrí jednoznačne do TOP 10. Bože, to je už 8 rokov čo to dávali na CT1, ja to chcem vidieť znovu.

Paulie

Paulie (hodnocení, recenze)

Miluju Helen Hunt od doby, kdy jsem ji poprvé viděl v tomhle seriálu :-) A ač chlap, při poslední (dvoudílné) epizodě se mi i oko zarosilo :-)

AllFilms

AllFilms (hodnocení, recenze)

Dokonalý seriál, ale 5* proste dať nemôžem. Hlavne kvôli posledným dvom epizodam ktoré sa mi nepááááááááááčili....

Související novinky

Helen Hunt režisérkou

Helen Hunt režisérkou

10.05.2005

Helen Hunt (na obr.) zrežíruje samú seba, Diane Keaton a Woodyho Harrelsona v dráme THEN SHE FOUND ME podľa románu Elinora Lipmana. Helen na scenári striedavo popri iných povinnostiach pracovala… (více)

Reklama

Reklama