Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová majitelka salónu Playgirls Štěpánka Vranská, která v první části převezla své soupeřky, chce zvýšit úroveň služeb svého podniku, s nimiž není příliš spokojena, gigolo Tom Rodr nestačí na nymfomanku Deckertovou, prostitutky Ája a Irena nemají dost fantazie. Současně si sebevědomá majitelka skrytými kamerami tajně pořizuje kompromitující videonahrávky svých klientů a klientek. Podaří se jí získat několik nových dívek a také schopného a výkonného gigola Martina, kterého chce získat pro sebe. Ten však zcela chladně odmítá návrhy své šéfky a místo toho se začíná scházet s jednou bývalou modelkou Lenkou, kterou Štěpánka přetáhla do svého podniku. Ani pokus vydírat bohatého podnikatele videonahrávkou jeho ženy, Štěpánce nevyjde. Muž je předem informován Lenkou. Jeho komando vtrhne do podniku, kde hledá kopie nahrávky. Když je nenajde, rozhodne se je mučením získat přímo od Štěpánky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (316)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

A jsme u toho zaseeeeee - Olmer, Kuklová a Pomeje....kdyby na to přišlo, myslím, že každý by si vybral z tohohle opusu svoji oblíbenou skvadru, protože dobrého tady nenajdete opravdu, ale opravdu nic....nebyl náhodou spoluproducentem Vláďa Iron??? ()

Matty odpad!

všechny recenze uživatele

Musím se hodně ovládat, abych nevychrlil všechny existují vulgarismy hned zkraje a neodradil vás tím od čtení zbytku komentáře. Takže začnu velice mírně: je to film nevydařený ve všech myslitelných ohledech. Zcela chybí nějaký dramatický oblouk, jedná se o sled nesouvisejících scének, jimž navíc chybí pointa, natožpak vtipná pointa. Svou strukturou připomínají Playgirls 2 spíše mizerný seriál. Jednotlivé epizody jsou zpravidla pospojovány záběrem na Vltavu, z níž je „švenknuto“ na onen dům neřesti. Postavy neprocházejí žádným vývojem, akorát na konci je budete nenávidět více než na začátku. O něčem jako hereckých výkonech nemůže být ani řeč, všichni ze zúčastněných se v mých očích propadli na samé mravní dno. Hrát v něčem takovém a navíc za to dostat peníze! Ale jedeme dál; ozvučení je hrozné, hercům často ani nejde rozumět, co říkají (kdyby byli schopni alespoň srozumitelné a r t i k u l a c e!), kamera a střih naprosto amatérský, nejubožeji vyznívají pokusy o scény s nějakou atmosférou, ať erotickou či hororovou, nemluvě o akční pasáži s Vašutem. Tento film je neskutečně odporný, v nejvyšší možné míře oslizlý a místy mi jeho sledování bylo přímo fyzicky nepříjemné, což se většinou jen tak říká, ale tentokrát to myslím naprosto vážně. Podobné filmy si přímo koledují o neinformativní shazující komentář, na němž se krásně brousí ostrovtip, to nikomu nevyčítám, sám bych to jindy udělal, ale tentokrát jsem znechucen do té míry, že mě přešel veškerý humor a nezmůžu se na víc než na: NEJVĚTŠÍ SRAČKA POD SLUNCEM!!! SPÁLIT, ZAKOPAT DO ZEMĚ, ZALÍT BETONEM!!! Jedině tak před tím můžeme ochránit příští generace. 0% Zajímavé komentáře: Cival, Tosim ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle si říká přímo a jasně o zařazení do Filmové dvorany slávy - ovšem jen jako odstrašující příklad toho, jak by V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ neměl film vypadat. ()

gouryella odpad!

všechny recenze uživatele

No od pokračování neskutečně trapného prvního dílu jsem si opravdu nic nesliboval, ale že to bude ještě horší to jsem vážně nečekal. Olmer si asi myslí, že český film bude mít u českého diváka vždy úspěch .... ()

JFL odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad ani netočil Olmer. Záblesky doby a důsledné exploatování všemožných specifik devadesátkové reality, které charakterizovaly jeho opus magnum "Nahota na prodej" i první díl "Playgirls", zde de facto chybí a místo toho nastupuje absurdní vyprávěnka jak z růžové knihovny o tom, že bordelmamá teskní po lásce, což se projevuje tím, že touží po nejodpornějším slizounovi široko daleko. Jenže ten se zakouká do obludné bývalé modelky, která zase touží po biologovi s masochistickými sklony (její vnitřní monology, kde si bičovaného muže připodobňuje ke Kristovi, jsou ještě otřesnější než její ultratoporný herecký projev). PS: Za tu vlezlou titulní píseň by někdo zasloužil ztrestat. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

První díl jsem viděl a jelikož tohle má ještě horší hodnocení, tak jsem si to nemoh nechat ujít. V prvnim dílu se mi celkem líbila atmosféra tý doby. Tady jsou jen takový náznaky. V tomhle ohledu mi první díl přišel teda o něco lepší. Tady se většina děje odehrává v interiérech bordelu a měl jsem chvílema pocit, že sleduju nějaký podivný soft-porno. Jestli něco stojí za zmínku tak snad akorát striptýz na úplnym konci filmu, kterej předvede Dagmar Ďásková. Jo a Kuklová je fakt hezká, akorát mi na ní vadilo, jak měla pořád cigáro v rypáku. To fakt nesnášim. Přijít ke kurvě, která smrdí cigárama, tak budu chtít slevu. Jinak pokud se mam vyjádřit k tomu, že podle čsfd je to nejhorší film všech dob, tak za sebe řikám, že určitě ne. Jsou filmy, u kterejch zažívám asi podobný pocity, jako připoutaná Kuklová nucená sledovat do zblbnutí "Ty hajzle! - AAAAAAAA" :-) Takže aspoň tak symbolicky dávám jednu hvězdu. P.S. Dost se divim, že Olmer tentokrát neprotlačil do žádný role svou manželku a taky se divim, že nenatočil ještě Playgirls III :-) ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, nehodnotitelné ... hodnocení "odpad" dávám pouze v krajním případě, kdy se s odporem musím odvrátit nebo okamžitě přepnout na jiný program v tv. Vzpomínám si, že to byl děs, ale tuším jsem to dokoukala do konce. ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete vidět Slávka Bouru jako gigola? Chcete vidět Pomejeho (!!!) jako gigola? Chcete vidět starou ženskou v sado-maso oblečku jako dominu, jak švihá po zadku nějakýho chlupatýho brejlouna? No tak, jsou i příjemnější způsoby, jak se mučit. Třeba koukat na Teletubbies. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Prakticky bych zde mohl zkopírovat komentář k jedničce, protože z tohoto "filmu" mám stejné pocity. Ano, je to horší, než první díl (což je docela nářez), ale za Dagmar Ďáskovou a její striptýz na konci filmu musím chtě nechtě o něco zlepšit hodnocení, protože to je žena s velkýma… očima… :-) Zkrátka - připravoval jsem se, že uvidím opravdu jeden z nejhorších filmů, co kdy vznikl, ale naštěstí se to nestalo. Jak říkám, tohle je sice špatný film, ale já osobně jsem viděl ještě horší filmy, ať už české, nebo zahraniční. 30 %. ()

sepp odpad!

všechny recenze uživatele

Clovek by sirekl, ze nikdo nebdue mit tu troufalost po propadaku natocit dalsi dil, ale jak vidno, kdyz se chce, vsechno jde. Vit Olmer uz hloubeji klesnout opravdu nemohl. ()

Reklama

Reklama