Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holčičí víkend v nádherném sídle s pohledným hostitelem má být pro všechny zúčastněné nezapomenutelným zážitkem. Když ale během pobytu vyjde najevo, že v městečku mizí dívky, které bydlely ve stejném domě, a jejich hostitel je zřejmě jejich únoscem, změní se odpočinkový víkend rázem v boj o život... (TV Prima)

Recenze (7)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

"Thriller" parametrov Prima Love, teda od začiatku jasne stanovený záporák, je dopredu vedieť, čo plánuje a takisto každý môže tušiť, že nakoniec mu to nevyjde. Pekné prostredie, pohľadní herci, proste také veľmi prosté a prvoplánové. Hlavne, že mal pánko stále rozopnutú košeľu a dievčatá stále v mini. To je na celom filme najzapamätateľnejšie, ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

4 ženské jdou na víkend do inteligentního baráku tam jedna z nich zjistí, že ženské co zde byly ubytované mizí a někdo jde i po nich.  Bohužel většinu filmu se nic neděje a rozjede se to až 20 minut před koncem. Jinak stopáž co byla na Prima Love je  80 minut. 40 procent ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Nejděsivější byl ten dům ovládaný elektronikou. Bydlet v něčem takovém bych se bál. Technická hejblata se můžou porouchat i sama od sebe a potom běda člověku! ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Začíná to sice zajímavě, ale pak je to taková ukecaná blbost, kdy objeti říkají pachateli co jim udělá... Jediné, co se mi líbilo byl ten chytrý dům, toho se dalo využít, ale nestalo se...10% ()

John80 

všechny recenze uživatele

TV Thriller o 4 dievčatách, ktoré sa rozhodnú tráviť víkend v nádhernom sídle až Kim jedna z nich zistí skutočný zámer ich hostiteľa 3* ()

ARIS 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom, jak jedna prima holka a tři blbky jedou na víkend. Nebejt tý prima holky, skončilo by to s těmi třemi mizerně! Na tomhle filmu je nádherně vidět, že všechny ženský přeci jen nejsou stejný! Člověk si při tom uvědomí, jaký je to rozdíl, prožít skvělý život s tou hlavní postavou a nebo si ho zničit svatbou s některou z těch třech i když všechny byly hezčí než ona!  Manželku si zkrátka muž nesmí vybírat jen podle vzhledu!  Jinak film je prostý, prvoplánový, od začátku je jasné o co v něm půjde a jak to nakonec dopadne. Děj má spád, holky jsou hezký takže je pořád na co se dívat. ()

Reklama

Reklama