Reklama

Reklama

Detektiv Nero Wolfe

(seriál)
všechny plakáty
USA, 2000, 90 min

Předloha:

Rex Stout (kniha)

Scénář:

Janet Roach (původní scénář), Mark Stein, Michael Jaffe (více)

Hudba:

Michael Small

Hrají:

Timothy Hutton, Maury Chaykin, Bill Smitrovich, R.D. Reid, Saul Rubinek, James Tolkan, Colin Fox, Kari Matchett, Nicholas Campbell, Fulvio Cecere, Ron Rifkin (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Detektívny film podľa kultového románu Rexa Stouta...

A zazvonil zvonec  Je možné, aby za vraždou stála FBI? Niet takých ľudí, čo by len tak znášali kritiku a zrejme ani FBI nebude výnimka. O to viac, že na svete je kniha, ktoré sa do FBI pustila bez akýchkoľvek zábran. A čo je ešte zarážajúcejšie, po vražde muža, čo pracoval na príbehu o FBI videli troch agentov opúšťať jeho byt. Rýpať do FBI je ako pichať do osieho hniezda, ale na druhej strane, ide aj o honorár a prestíž. Stačí sa len poriadne najesť..

Šampanské na jeden hlt  Archie sa stal svedkom vraždy. Tu už končia všetky žarty. Kto by to bol čakal, že na večierku pre slobodné matky bude jedna z nich zavraždená. Teda aspoň tak to tvrdí Archie, aj keď okolie o vražde nechce ani počuť. Pri podávaná šampanského sa totiž otrávila žena, ktorá už hodnú chvíľu ostatným dávala na známosť, že sa chce sama otráviť. Nero a Archie sú však opačného názoru...

Len cez moju mŕtvolu Večerný hosť Wolf nevychádza z domu Wolf odchádza z domu (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Podarené. Archie je super. Spoločne s Wolfom, ktorý sa staví o všetko....Ešte sa mi páčil kuchár. 75% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Videla som zatiaľ iba epizódu Nero Wolfe: Večerný hosť, ktorú v programe uviedli ako film, ale očividne patrí k tomuto seriálu. Výborne som sa pobavila, detektívna zápletka plus zmysel pre humor, to je veľmi chutný koktejl. A samozrejme Archie Goodwin. ()

burina 

všechny recenze uživatele

Nero a Archie patria medzi moje obľúbené detektívny dvojice, zbožnujem atmosféru Stoutových kníh a tie nádherne vtipné dialógy a tento seriál ma vôbec nesklamal. Len škoda, že v TV bežal bez nejakej väčšej diváckej pozornosti. ()

Galahad 

všechny recenze uživatele

Málokdy se povede,aby filmové zpracování překonalo knižní předlohu.Tady se povedlo průměrné detektivky přetavit ve skvělý seriál.Každý díl měl vtip a inteligentní zápletku.Bill Smitrowich v roli Cramera byl skvělý.O třídu lepší seriál než Jake a Tlusťoch.. ()

Dr.Lazarus 

všechny recenze uživatele

Tento seriál má vážne osobitú atmosféru, presne takú ako mám rád, plus Archie a Nero samozrejme. Každý diel je pekne vypointovaný a aj dobre zahraný proste krása. :-) ()

jaara 

všechny recenze uživatele

Pro toho, kdo nic o nečetl, možná nepřehledné... Pro mne úžasné. Jen je škoda, že to přišlo až nyní. ()

Reklama

Reklama