Reklama

Reklama

Epizody(22)

Obsahy(1)

Dlouho předtím, než se Liu Kang, Sonya Blade a Johnny Cage utkali s Shang Tsungem a jeho přisluhovači v turnaji Mortal Kombat, bojoval mnich Kung Lao (Paolo Montalban), zlodějka Taja (Kristanna Loken) a bývalý strážce Siro (Daniel Bernhardt) proti krvelačnému imperátorovi Shao Kahnovi, jeho mágovi Shang Tsungovi (Bruce Locke), jed plivajícímu Reptilovi (Jon Valera), čaroději Quan Chimu (Adoni Marapis) a jeho trojici nemrtvých vražedkyň (Dana Hee, Jamie Pressly, Renee Tenison), královně Kreeye (Fabiana Udenio) a její prvorozené dceři Vorpax (Tracy Douglas) či Scorpionovi (Chris Casamassa). Za podpory ochránce pozemské říše lorda Raydena (Jeffrey Meek) a princezny Kitany (Audie England) bojují o osud lidstva, rozhodnuti chránit ho za každou cenu, i kdyby jí měl být jejich vlastní život... (Chen)

(více)

Zajímavosti (5)

  • V seriálu Mortal Kombat: Conquest (od r. 1998) se objevily 3 videoherní postavy, které do té doby nebyly ztvárněny ani v jednom z hraných filmů (Mortal Kombat – 1995, Mortal Kombat 2: Vyhlazení – 1997) – Kung Lao (z „Mortal Kombat II“), Quan-Chi (z „Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero“) a Reiko („z Mortal Kombat IV“). (Kenoth)
  • Postavy Siro, Taja, Vorpax, Qali, Kreeya, Omegis a Master Cho neboli súčasťou videohier, ale boli vytvorené len pre seriál. (jdavid)

Reklama

Reklama