Reklama

Reklama

Dům na prodej, srdce k odběru

(TV film)
  • USA Flip That Romance (více)

Obsahy(1)

Párek pracovních rivalů, Jules Briggsová (Julie Gonzalo) a Lance Waddell (Tyler Hynes) renovují dvojdomek a vzplanou mezi nimi staré city... Konkurenční investoři do nemovitostí, Jules a Lance spolu kdysi chodili a náhoda je opět svede dohromady u rekonstrukce zchátralého dvojdomku. Dohodnou se, že vlastnictví celého duplexu bude převedeno na toho z nich, jehož zrekonstruovaná strana bude pronajata za vyšší sumu. Zahájí soutěž. Zpráva o souboji se dostává k vydavateli časopisu Innovative Designs, který nabídne výherci propagaci v tisku. Nabrousí si tedy ostruhy a pustí se do práce. Každý z nich se snaží uplatnit při renovaci vlastní metody a v bojovém zápalu si ani neuvědomují, že se mezi nimi znovu rozhořívá dávný plamínek lásky. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (2)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typický formát, ktorý má svoje ustálené publikum. A tomu nevadí, že sa len zmenia tváre a scéna, no príbeh ostáva ten istý. Oni sa poznajú z minulosti, sú tam nejaké šrapnely, náhoda ich dá dokopy, nachádzajú si k sebe cestu, už sú pri sebe, potom zase príde prekážka, následne sa odhalí, že to nebolo všetko celkom tam a skončia spolu. Pre scenáristu jednohubka napísaná za dve hoďky. Pre umelú inteligenciu 5-minútová záležitosť. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

Reklama

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal vo Vancouveri (Kanada). Natáčanie filmu trvalo od 17. januára do 6. februára 2019. (Arsenal83)

Reklama

Reklama