Reklama

Reklama

Kam zmizela Madeleine McCann?

(seriál)
  • USA The Disappearance of Madeleine McCann
USA, 2019, 7 h 19 min (Minutáž: 43–65 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Dokument podrobně mapuje případ zmizení tříleté Madeleine McCannové, která se záhadně ztratila během rodinné dovolené. (Netflix)

Recenze (29)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Ano, tento případ otřásl světem.....Nicméně - byla jsem po prvním dílu dost v šoku, co se tam do 8.dílu bude dalšího dít :D Za mě je to hodně "natáhlé", ale kdo ví - třeba by to bylo i na další díly :D Já sama si myslím, že je tam prostě ten obchod s dětmi, kor když právě v jednom z posledních dílů je tam i zmíněno hlavně toto... ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Podrobně zpracovaná minisérie, která zajímavou optikou mapuje okolnosti a následky snad nejznámějšího únosu dítěte. Jen škoda, že některé díly jsou až příliš rozvláčné a zabíhají do zcela zbytečných slepých uliček. Nicméně i přes tento atribut se stále jedná o ucelený náhled na tuto smutnou událost, která ani po neuvěřitelných třinácti letech nenalezla své rozuzlení. (Netflix) ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Konstatováno selhání na všech pozicích. Moje oblíbená věta, kterou často používám na firemních poradách, abych urychlil jejich průběh, jde použít i v záhadném případu zmizení Madeleine McCann. Bohužel tady mají neschopnost, arogance a lenost tragické následky. Rodiče, přátelé, samaritáni, média, policie i samozvaní vyšetřovatelé totiž dokázali udělat tolik bordelu, že únosce měl dost času na zmizení a důkladné zahlazení stop. Trvalo roky než všichni zúčastnění zapojili mozek, ale stejně už může být pozdě. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vďaka pointe ukrytej v závere, smeruje celý tento projekt do veľmi vážnej témy. Smutným faktorom je taktiež zistenie, že po celom svete sú nejakí “vyšetrovatelia”, ktorí dávajú prednosť svojmu egu, pred možnosťou zlyhania. Netflix tento krát ale nijak mimoriadne chváliť nebudem, lebo tento dokument mohol mať bez pochýb o 3-4 hodiny menej, pričom by stále bola zachovaná podstata, ale aj prezentácia samotného prípadu. Tá štvrtá je len a len za myšlienku, inak je samotné spravovanie absolútne zbytočne natiahnuté na stopáž, ktorú vôbec nebolo zapotreby .. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo dlhé , osobne som si pozrel jednu časť denne a urobil som správne. Inak by sa to pozeralo o dosť tažšie. Kľudne mohli spraviť hodinový dokument ako zo zmiznutia Madelleine spraviť serial ktorý ma 8 epizód. Ale tak netflix, skúsili, tak ako aj policajti v Portugalsku. Ktovie čo sa tam naozaj stalo. Mne vadili len zdĺhavé epizódy a nudné vyjadrenia asi každého kto tam bol. Niektore detaily boli až prehnané. 3* ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Kate a Gerry McCann, rodičia Madeleine McCannovej, opakovane odmietali účasť na tomto dokumente a taktiež vyzývali všetkých naokolo, aby neposkytovali rozhovory producentom. Kate a Gerry proste nevedeli, ako to pomôže pri hľadaní Maddie a preto sa rozhodli nezapojiť. (belinko)

Reklama

Reklama