Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fiasko s dárkem pro farnost rozpoutá spor mezi majorem Valchekem a Sobotkou. Valchek požádá komisaře Burella, aby si na Sobotku posvítil. Avon Barksdale řídí své impérium i z cely - radí synovci D´Angelovi a snaží se dostat strážného, jenž neustále obtěžuje usvědčeného oblíbence Wee-Beye. Seržantka Beatrice Russellová z přístavní policie vyšetřuje podivný náklad v "řecké" nákladní lodi. McNulty nabídne pomoc s vyšetřováním, hlavně proto, aby se pomstil. Nakonec jsou k Russellové přiřazeni detektivové Bunk Moreland a Lester Freamon, aby společně vyšetřili původ mrtvých těl. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě není poznat jestli příběh první série bude ovládat i druhou sérii... Já osobně doufám že né, přesto ale nechci aby vyšumněl Avon toho má ještě mnoho co říci. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda sa nesie v duchu tej prvej, ale dostávame už dosť jasných odpovedí. Čiže vieme, proti komu bude policajné oddelenie pátrať, respektíve bojovať a niečo dôležité sem tam povedia aj starí antihrdinovia. A možno sa to celé nejako dokopy prepletie a bude to "nářez". Zatiaľ to tak u mňa vyzerá, že táto prístavná séria ma zaujme ešte o niečo viac ako odpočúvacia. Ale tipujem, že sa bude aj odpočúvať. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Its time you showed Bunk the love.“ Len pri tej správnej viere môže vzniknúť špeciálny vyšetrovací tím. Celistvý dej série sa formuje rovnako ako v tej predošlej, len tí Poliaci do toho ešte nie úplne zapadajú. Ich skupina nemá toľko tímových pravidiel a inteligencie ako vyšetrovaná skupina v prvej sérii. Záver je ale drsný a robí diváka zvedavým po ˇalších epizódach. ()

Reklama

Reklama