Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bunk s Freamonem pokračují ve vyšetřování nákladní lodi směřující do Filadelfie, nikdo z posádky však nerozumí anglicky. Poručík Cedrik Daniels, znechucený svým přeřazením do oddělení kontroly důkazů, se nechá slyšet, že dá výpověď. Na rozkaz Barksdala najde Bell způsob, jak se zbavit Tilghmana, který stále obtěžuje Wee-Beye. McNulty prověřuje Jane Doeovou, jejíž plovoucí tělo bylo nalezeno v přístavu. Dva z přístavních dělníků, syn Franka Sobotky Ziggy se synovcem Nickem, ukradnou náklad digitálních fotoaparátů, které prodají chlápkovi, co pracuje pro Řeky. D´Angelo po nepříjemné návštěvě strýčka Avona Barksdala souhlasí, že ve vězení přestane s drogami. Konečně jedno moudré rozhodnutí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď budete môcť vsadiť na súboj malého psa a krysy, tak nikdy nevsádzajte na krysu. Ono je to dosť jednoznačné. Inka táto epizóda šľape od začiatku do konca, stále sa niečo deje a každou scénou sa mení aj prostredie. Tentokrát strávime viac času aj vo väznici a priamo s ňou je spätý aj samotný názov tohto dielu, nechajte sa prekvapiť. Vystupujú tu snáď všetky postavy, na svoje si prídu aj tí, ktorým v tejto sérii chýbal Idris Elba. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne návrat kultového Omara, spolu s jeho plánmi, ktoré sa však musia prispôsobiť zmenám na ulici. Stringer Bell sa stará aj o uväznených, o niektorých až nadmieru. Avon sa stará tiež, no má pochybnosti. Urazená hrdosť vysokého hodnostára spúšťa vznik poriadneho detailu. McNulty poteší klasickým záujmom, jeho bývalí kolegovia si z neho konečne spravia srandu. Premyslené intrigy sa ťahajú celou epizódou a prinášajú divákovi skvostný zážitok, na ktorý u The Wire zvyknutý. ()

Reklama

Reklama