Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sobotka se zlobí na synovce Nicka za ukradené fotoaparáty, chce, aby zastavil celý obchod, ale už je příliš pozdě. McNulty si sám sobě dal za úkol zjistit více o plovoucí mrtvole, ale jeho starý parťák Bunk ho upozorní, že mají na práci důležitější věci – najít Omara, aby svědčil proti Barksdalovi v případu vraždy z loňského roku. Aby uklidnil Valchecka, zahájí Daniels důkladné vyšetřování Sobotky. McNulty se na druhý pokus dvoří své manželce, slibuje, že se změní a že vše bude jinak. Přestože věří, že se vše urovná, podepíše souhlas s odloučením. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pri The Wire mi vôbec nevadí, že tu máme aj osobné vzťahové dejové línie. Práve naopak, tie vôbec dej nespomaľujú a k postavám získavame bližší vzťah. Prípad sa posúva vpred, aj keď takpovediac skôr okľukou. V base je poprask kvôli udalostiam z minulej epizódy a dokonca sa aj dozvieme (spoločne s políciou), kto umožňuje prevoz drog dovnútra. Nechýbajú ani scény v bare s chlapíkmi za barom s poldecákom v rukách, čo je skrátka základ :) ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

- Good news is, I got no problem with anyone on your list. ... Except McNulty. No McNulty. Nothing that even resembles the son of a bitch. – That bad, huh? – He quits or he drowns. Romantika úvodnej scény je prerušená ostro kontrastujúcou iróniou. Nick hláškuje a kamera efektívne prebieha z jednej rozdielnej strany na druhú. Frank Sobotka ukazuje rozum aj súdržnosť, čím si získava divákove sympatie. Prístavní robotníci sa týmto stávajú rešpektovanými postavami seriálu. Vydesený výraz McNultyho šéfa Rawlsa, keď svojho bývalého podriadeného znova uvidel, hovorí o ich vzťahu všetko. McNultyho tlačí otlak a tak sa uchyľuje k vydieraniu bývalého informátora, ktorý ho považoval za priateľa. Pozorný divák si všimne aj odkaz na film Carne od Gaspara Noého z úst Bubbsovho kamaráta. Klasicky výborná epizóda seriálu, ktorá využíva každú dávku napätia, ktorú dostala.„If I hear the music, I‘m gonna dance.“ ()

Reklama

Reklama