Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože Ziggy dluží dealerům za drogy, seberou mu jeho milované auto - červené Camaro. Plukovník Rawls ujistí Bunkse, že ho nechce stáhnout z případu, přestože se vražda nedaří vyšetřit. Bodie řeší potyčku v Pitu kvůli nekvalitním drogám. Detektivové předávají přístavním dělníkům předvolání kvůli místní vraždě. Policajtka Beadie Russellová využívá bývalé náklonnosti jednoho z dělníků a pokouší se zjistit, jak se náklad dostal z přístavu. Objeví se požadavek na spojení případu vraždy s vyšetřováním Franka Sobotky a jeho kolegů z odborů. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia časť druhej sezóny, kde sa toho odohrá určite najviac a venujeme sa veľa postavám zároveň bez toho, aby sme mali dojem, že to tvorcovia robia príliš skratkovito. Akcia s autom je skvelá, rovnako aj vypointovanie toho, čo sa s autom nakoniec stane. Skrátka keď idete do podobného biznisu, tak si treba sakra dávať bacha na to, aby ste do partie nepribrali retarda, nech je vám akokoľvek blízky. Proste všetko tu dokonale šľape a druhá sezóna je pre mňa už definitívne lepšia než tá prvá. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

When I fuck you over, you’ll know it. You‘ll be so goddamn certain, you won’t need to ask the question.“ Návrat strateného syna. Daniels sa poučil z Burrellovho prednesu a dáva podriadenému svoj vlastný. Ziggy dopláca na svoju povahu. Nadaný žiak ekonómie Stringer Bell rieši situáciu so svojím učiteľom. Omar sa volá Little. Tým je uzavreté asi všetko, čo potrebuje divák o tejto kultovej ostrieľanej postave gaya vedieť. Prepojenie prístavných robotníkov s afroamerickými ghetto gangami sedí krásne ako Kočner v Nitre či Leopoldove. Žije to vo väzení aj mimo neho a divák si vychutnáva spleť intríg či výborne gradovaných rozhodnutí. Hlášky ako: „Fish gota swim, you know what I‘m saying?“ alebo „I’ve almost got one of them ready to swear that the docks are actually near the water.“ či „It’s all in the props, baby. All in the props.“ sú perlami tejto epizóda a vám už neostáva nič iné, ako sa baviť. ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama