Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V úvodní epizodě páté řady McNulty sleduje každý pohyb Marloa a jeho lidí. Zatímco čerstvý seržant Carver čelí útoku podřízených týkajících se nenaplněných slibů o placení přesčasů a nákupu nových policejních vozů. Carcettimu se předvolební sliby hroutí jako domečky z karet. Poručík Daniels je donucen k přerozdělení zdrojů kvůli případu Claye Davise. Editora místních novin Haynese trápí škrty v rozpočtu, díky kterým přišel o nejlepší reportéry. Přesto za pomoci Guiterrezové, Price a Tempeltona dokáže zajistit palčivý titulek na hlavní stranu aktuálního vydání. Proposition Joe, Fatface Rick a Marlo se společně s ostatními členy sdružení potkávají v hotelu, aby prodiskutovali otázku východního Baltimoru. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zapojenie celého novinárskeho tímu, ide o úplných nováčikov v seriáli, mi príde ako veľmi zaujímavý a osviežujúci nápad. A nové dilemy starostu, ktorý musí pracovať s nízkym rozpočtom a rozhodovať, či krátiť na školách, alebo na polícii, zase ukazujú, že víťazná volebná noc a následné prebudenie do reality sú dve absolútne odlišné udalosti. McNulty hlási návrat na scénu a tým pre seba najtypickejším spôsobom, ožerie sa v krčme a začne baliť náhodnú prísediacu. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozbehovka. Novym starostom prislubene prachy na policiu vrazil do hrozneho skolstva a na okrskoch sa setri, co to ide. Major crimes su opat uvodom rozpustene, vsetci su nasrani, nadcasy sa neplatia a po roku sledovania Marla a jeho zoldakov, si tito zo sledovaciek uz robia srandu. Na pozadi smrdi zavan hnusnej politiky. Jedna stopa vedie k Sergejovi z druhej serie. Slabsia, priemerna rozbehovka. Policajny "trik" v uvode s vypatlanym corner-boy-om v uvode ma moc nedostal. Akosi sa mi nechce verit, ze by uveril, ze kopirka je detektor lzi. ()

Reklama

Reklama