Reklama

Reklama

Beavis a Butt-Head

(seriál)
  • USA Beavis and Butt-Head
Trailer
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (1993–2023), 50 h 13 min (Minutáž: 11–48 min)

Tvůrci:

Mike Judge

Předloha:

Charles Dickens (kniha)
(další profese)

Série(10) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Kreslený seriál z devadesátých let se vrací na MTV! Záměrně neinteligentní a hrubozrnní středoškoláci Beavis a Butt-Head si dělají legraci z reality show, internetu a diskutují o veškerém dění kolem sebe. Beavis a Butt-Head jsou hloupější než kdy jindy! (oficiální text distributora)

Recenze (40)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Hehe, hehe, jak se řiká tomu, když se stane něco, co jsi fakt nečekal, fakt tě to překvapí he he..? Paradox? Ne, to je Super! Jo hehe, super, to je super, hehe! :D ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Animovaný seriál "Beavis and Butt-head" sa stal fenoménom deväťdesiatých rokov minulého storočia. V roku 1993 sa objavil na obrazovkách hudobnej televízie MTV a udržal sa tam až do roku 1997. Získal stá tisíce fanúšikov a i zhruba rovnaký počet odporcov. Človek mohol toto duo pubertálnych výrastkov buď milovať alebo nenávidieť. Beavis v tričku kapely Metallica a jeho parťák Butt-head s logom AC/DC na hrudi boli hodne kontroverzné postavičky. Ja som mal týchto dvoch neokrôchaných, drzých amerických kokotov celkom rád. *** ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Spíše strašidelné, než komedie - ve všech ohledech. Vlastně ani nevím, proč dávám tolik hvězdiček... no, někdy to sranda byla... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ťažko nevyrovnaná magorina, ktorú pred nedávnom znova začala MTV točiť a je to celkom sranda. Ja som z toho v mladosti až tak hotový nebol, ale skoro všetci kamaráti boli metalisti, tak si viete predstaviť, čo som sa o tom napočúval...Eh, eh, he he, hmmm. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Pecka seriál nechápu jak jsem mohl zapomenout ho ohodnotit..když jsem byl malý měl jsem to hrozně rád. Jeden ze seriálu mého dětství. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Načisto primitívna zábava. Tu sa niektorí ľudia riadia tým, že čím šokujúcejšie a nechutnejšie, či vulgárnejšie tým lepšie, ale ono to tak nie je a vtipné mi to nebolo. Trápny trapas. ()

Jakubisko 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou naprosto skvělé, některé naprosto nudné. Celkově je to hodně velká prasárna, ale jedincům se silnějším žaludkem přinese solidní zábavu. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Vé své době kultovní seriál a globálně vzato asi nejznámější výtvor MTV. Mě to ale přijde docela trapné, ujeté a s malou kadencí vtipu. A to jejich věčné hehe mi leze krkem. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Asi najznámejší seriál z produkcie MTV, ktorý oslovil celú jednú generáciu, a neskôr aj mňa...a je mega zábavný ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Ano, ano, presne takovi jsme byli, kdyz jsme jeste byli mladi a krasni... Kazdy chtel skorovat, uzivat zakazane latky, delat si posmech z ostatnich nevyvinutych jedincu a divat se na kabelovou televizi - a pak z toho nekteri vyrosli a stali se serioznimi obcany - hnus!!! Jestlize nahodou nekde sezenete, nenechte si ujit - aspon ten "celovecerak" B&B do America nebo nekterou z PC her. Ale pravda jako v kazdem serialu se strida obdobi tucnych krav s obdobim chudym. Stejne je to nejspis to nejlepsi, co vyslo z MTV....I am cornholio!!! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu že som tomu v čase, keď to bežalo na MTV príliš nerozumel, táto dvojica mi proste učarovala... ()

Reklama

Reklama