Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Přichází zima a s ní další hrůzy zombie apokalypsy. Ti, kteří zatím přežili, a nelítostní ozbrojenci se musí pustit do boje s mrtvými a zoufalými. (Netflix)

Recenze (14)

iN 

všechny recenze uživatele

Sázka na bílou mrazivou zimu se zombíky u mě dopadla na výbornou, druhá sezona mě bavila snad víc než ta první! I přes omšelé téma se zombíky oceňuju natáčení v kanadské divočině, práci s kamerou (často hodně dlouhé scény beze střihu) a girl power. Nejlepší byla pro mě první epizoda, pak bitva o vilu a nakonec černošská bromance, ve které se pomalu eskaloval starý konflikt. Jestli bude i třetí řada, rád mrknu. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní netflixovská příručka k tomu, jak utýct hrobníkovi z lopaty..... Formálně nejde druhý řadě zombie seriálu 'Black Summer' moc co vytknout - z hlediska scenáristický kvality jde ovšem o patologickou přehlídku klišé a směšných žánrových trivialit. Jasný, je to sice vyfabulovaná fikce, ale reálie daných událostí a psychologie postav jsou tak abrealný a nepřirozený, že se divák do příběhu téměř nedokáže vžít a se seriálem tak nemůže navázat jakýkoliv sympatie. A ačkoliv je narativní struktura opět prezentována atektonicky a na události pohlíží z několika různorodých perspektiv, - což je jedno z mála pozitivních a zcela originálních superlativ, protože není obtížný se v chronologii příběhu orientovat - celkově vzato mám z celýho toho shitfestu velice ambivalentní dojmy, a doteď nemám šajna, jestli udělit 3* anebo 4*. Více zde: https://youtu.be/yMg6TYHDlpg ()

Reklama

Perzo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně doteď bych tomuto snímku dal tak 6,5/10.. Věřil sem, že 2 série, bude o něco lepší a taky že byla, ale než se tomu tak stalo, tak sem byl v půlce dílu, kde teprve vše začalo vynikat a zapadat do sebe. Důvod, proč sem si pustil a ztratil čas nad 8 díly, nových dílu 2 série, byla potenciál její dcera a matka. Nepočítám také vietnamku, která celé díly byla spoutaná a až poté se osvobodila, zkrátka jen přežívala a nakonec jen sedla na letadlo. Už jsem počítal, že jednotlivá postava, bude v díle asi tak 5 minutovém záběru, jak utíká a nakonec to vzdá a nechá se proměnit, ale to v posledním díle, být nemuselo. Mimo toho, asi budeme očekávat další sérii, nad nedokončenou linkou je hlavní dvojice postav. Čekal sem ale k závěrečnému dílu, něco daleko víc, než jen čekání, přestřelky a zbytečná honička se zombíky. ()

SHit4U 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z první série si pamatuji jen pár utržků a scén a bojím se, že to tak bude stejné i v sérii druhé. Po naprosto skvělém úvodu, který sliboval brutální akci nebo alespoň skvěle nasnímanou akci, jsme se dostali do jakéhosi mezi času, kde se hodně povídá, málo stříhá, moc nepřemýšlí a prostě se toho tam moc neděje. Navíc pokud nemáte místo hlavy nádobu na zvratky, budete neustále kroutit hlavou nad smyslem epizodního vyprávění. Stejně jako v první sérii je k ničem a kdyby každou 4 epizodku vyhodili a radši se více věnovali hlavním postavám, udělali by lépe. Takže je to lepší než první série? Rozhodně! Ale na čtyři hvězdy to ještě není. A to i přesto, že poslední epizoda jede v tempu té první a zanechá velmi příjemnou pachuť tlejícího masa na patře. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na seriálu „Temné léto“ je super to, že i když se jedná „jen o další seriál se zombíky“, pořád je to seriál, jenž vás dovede bavit. Jasně, má jen osm dílů, tedy druhá sezóna, a tak se není moc kdy nudit, ale i tenhle prostor je možné využít způsobem, který diváky nezaujme. Tohle se v případě druhé sezóny nepotvrdilo a „Temné léto“ funguje, možná ještě lépe, a to i přesto, že se odehrává v zimě. ()

Galerie (83)

Reklama

Reklama