Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Život a smrt skoro jako v ruské ruletě. Známé tváře se snaží přežít brutální masakry a za každým rohem číhají podlí zrádci. (Netflix)

Recenze (6)

Mancunian 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně špatný úvod pro dobře rozjetý seriál. První sezóna mě bavila, a to i práce s kamerou a způsob vyprávění. Každopádně v tomto díle toho bylo moc. Uvidíme, co další díly. ()

zdenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto jako co má znamenat? Režisér na čemže to frčí? Po skvělé gradaci, ovšem vysloveně trapnému završení první sezony jsem seriál odepsal, ale toto je co? Bez milosti zabíjet nejsympatičtější známé postavy? Nechat si vybrat v zákeřném souboji dvou neznámých a potom je zabít oba? Dovolit si mi, jako divákovi, klást otázky ohledně děje? Ale no tak! Sem s tím! ()

Reklama

Sticks 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne a prostě ne. Druhá série začíná tak špatně že nevím zda budu mít motivaci ji dokončit. Oproti první sérii, která je dokonalá se zde začíná Call Of Duty přestřelkou. U apo zombie drama žánru tohle nechci. Už na konci první série mi to tam moc nesedělo ale říkál jsem si, že je to kvůli umocnění sitiace. Tady se tím KOMPLET ZBYTEČNĚ začíná. Tohle nemá být hra na vojáky. Je tu střih dopředu do tundry. Nevíme jak se postavy dostali ze stadionu a zatím ani nic o "hordě". První série nastavila skvelé lore a městečka jsou na drama feel lepší. Tohle asi nedám. ()

SHit4U 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl prostě a jednoduše famózní vstup do druhé série. No dobře, první sérii jsem sjel při nemoci a za normálních okolností bych se na to vysral. A to především kvůli chaotickemu epizodnimu stylu vyprávění, které nedává příliš smysl a je to vlastně fakt k hovnu.  To je bohužel zpátky i v druhé sérii ve vší smysl nedavajici parádě.  Jenže když do vás tvůrci narvou strhující, maso drásající úvod na jeden dlouhý záběr, pochopíte, že tady se jede hlavně na efekt. Je to špatně? NE! Těch dlouhých záběrů je tam několik a kvalitativní skok oproti první sérii, co se vizuální stránky týče, je astronomický. Takže já jsem chycen stejně jako tlejici maso mezi zuby do hlavy streleneho souseda, který se vás před třemi minutami snažil sežrat, ale vy a vaše brokovnice jste proto neměli pochopení. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama