Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

V krušných počátcích zombie apokalypsy se skupina zcela neznámých lidí musí semknout a najít v sobě sílu, aby dokázali přežít a dostat se zpátky ke svým blízkým. (Netflix)

Recenze (108)

Idahou 

všechny recenze uživatele

Co prosím? 57%? Vždyť je to seriál, kterýmu rejpal a náročnej divák jako já, dává 5*! Tohle je suprový kousek, atmosferický, téměř hororový. Hercům jsem jejich role věřil a bylo tu jen minimum blbostí. Zombíci se tu nekosí po stovkách, ale protagonisti taky nemají na každým rohu akáčko. Zvuk, obraz, herci, režie, příběh všechno super a když si tak pročítám negativní komentáře, příjde mi, že někteří už skutečně ztrácí soudnost. Tohle je podstatně lepší, než dementní walking dead (dementní ne z podstaty, ale dějem, prostředím, postavama...) ()

Shaddy1 

všechny recenze uživatele

Dva díly a dost. Nemůžu se zbavit pocitu, že zombie jsou tady chytřejší než lidi. Herecké výkony na úrovni ochotnických divadel v maloměstě, dialogy k pláči a ten křičící asijský babochlap, to je kombinace, kterou nemůžu překonat. ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Díky za každý zombie seriál. Prvních 5 dílů ušlo, zbytek poněkud podivný. Hlavně ten šestý díl v podzemním klubu. O závěru ani nemluvě. ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

začátek relativně slibný nicméně zombiku se ukaže par na počátku a pak až vicemeně jen v posledních dvou dilech tudíž je to relativně stejně nezaživne jako TWD akorát s rozdilem že tady k postavam nemate ani nemužete mit nějaky vztah jelikož je to krátké a postavy nemaji ani jedna charisma... ta asiatka ani nemluvi anglicky pak tam ma nějaky proslov kde ani nejsou titulky takže nějaky 3 minuty koukam na to jak mluvi typka a nevim vubec co řika :D zhruba v pulce je tam ale zvrat který chod uplně změní a mě nějak unikla pointa... nevim... par dobrych zaběru tam je ale výsledek je takřka o ničem.. označil bych to spíš za něco jako "pokus" ()

viky13 

všechny recenze uživatele

Některý scény jsou solidně na tři až čtyři hvězdy, ale já je dát fakt nemůžu. Postavy jsou tak dementní, že nechápu proč jsou ještě na světě (ve druhé sérii ještě o trochu víc). Některý jejich rozhodnutí si nejde vyložit jinak, než že chtějí zhebnout a to mě fakt rozčiluje. Tyhle ty "fuck-upy" se projevují nejvíc u hlavní hrdinky, která je už tak nesnesitelná (a to mám Jaime King jinak moc ráda.. ani jsem netušila, že umí hrát takovou zabedněnku). ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Nevím jak moc je potřeba znát seriál Z Nation, jelikož Black Summer je jeho prequel... mě k sledování dohnal trailer, počet epizod a jejich délka. Bohužel, i když první epizoda je fakt dobrá, časem se to nějak zajímavě nevyvíjí, pořád se jen někam utíká a konec byl takový nějaký. Celkově mi přišlo, že to zůstalo někde na půl cesty. Případné další sérii ale určitě šanci dám. ()

tkey 

všechny recenze uživatele

Zajímavý počin, takové více uvěřitelné a surové než na co je běžný divák zvyklý. Postavy jsou víc uvěřitelné a chovají se tak nějak blíže realitě. Roztrhání na více částí tomu také pomáhá. Má to dokonce i slušné hororové sekvence a dobře se tu pracuje s válkou jednotlivce. Ale nějak mě to zkrátka nechytlo za srdíčko. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Průběžně koukám a je to přehlídka lidské debility a neschopnosti...bohužel by to tak zřejmě bylo i ve skutečnosti (viz koro-virus). Chvílema k smíchu, chvílema k pláči. Jediný co je docela pěkný je pojetí seriálu natočenýho z různých úhlů (pohledů jednotlivých účastníků). ()

sharkamell 

všechny recenze uživatele

Nooo.... takový zrychlený TWD :D 1. série byla parádní, to jsem Black Summer hltala u obrazovky a fakt byla zvědavá, jak to bude pokračovat dál (některé scény jsem dost nahlas prožívala, sousedi mě beztak slyšeli :D). 2. série byla teda horší. Jako jo, akce se zombíkama tam byly, ale přišlo mi, že se tam hlavně kecalo a do toho se přimotalo milion postav. Jako takhle, já velice velice ráda zombie a jsem velmi potěšena, když je ve filmu/seriálu pořádná akce, hnusný (=super) zombies a tak. Nezajímají mě "hluboké" rozhovory, jo, psychologie postav, chápu, dokreslení příběhu, ať víme, o co jde, jojo, ale já chcu prostě zombie gore! :D Jinak ještě co se mi líbilo, jak tvůrci vždycky nasnímali příběhy z několika úhlů - jak se hezky prolínaly. To bylo moc fajn. 3, nebo 4 hvězdy? Nakonec dávám 4, ale uvidíme, co třetí řada, možná hodnocení ještě změním. ()

Oxyuranus 

všechny recenze uživatele

Celkem srajda, některé epizody jsem musel přeskákat, což by se asi stát nemělo. První epizoda je celkem fajn, i když nebyl úplně využitý potenciál začínající zombie apokalypsy spolu s rychlými, dravými zombíky. I tak fajn. Epizoda ze školy, třetí epizoda, je úplně mimo mísu, a od té chvíle jsem o seriálu začal uvažovat jako o blbosti. Epizoda z motorestu je v pohodě a tak nějak logicky vyústí. Dobrý. Nu, uvidím, jestli tomu dám ještě šanci. EDIT: Nedal. ()

Unterschleif 

všechny recenze uživatele

Začalo to sľubne, ale epizóda 4 už bola priveľa. Ak zombíci prahnú po čerstvom ľudskom mozgu tak postavy tohto seriálu by nemali mať strach, keďže žiaden nemajú (alebo aspoň nevedia ako ho použiť). Odmietam to dopozerať. ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

Poctivé 4* predevsim za to, jak ma zombie a vlastne i apokalypticky zanr vypadat: rychla akce, co nejvice pudove i realisticke chovani prezivsich, prvky hororu, napadite vystaveni tymu a hlavne, zadne stvani s mladou pani - pekne zhurta a pohlave do akce a to vse s vymazlenou kamerou. Tak jak to kdysi umel Walkig Dead, nez v nem zvitezily na ukor tempa pribehu dialogy alá Ordinace v RZ. Black Summer Odpoustim i obcasne dramaticke ulitby akci (via poloautomaty bez nutnosti dobijet). A ze Zombies jde zase strach! ()

mr.ratus 

všechny recenze uživatele

Škoda že nejde vybrat to skvělé, v čem je Black summer originální a poutavý, od zbytku (bohužel dost zásadního) kdy je to nebetyčná blbost bez ladu a skladu. Dotáhnout vizi a sestříhat materiál na jeden skvělej film. Nejde srovnávat s Walking Dead jakožto nudné soap opery se zombie pozadím, jakou je dnes, ale ani s drivem WD na počátku. ()

JohnCoffe 

všechny recenze uživatele

Netradičně pojatý zombie seriál. Tradičně Netflixovsky dobrá kamera a dobrá atmosféra, kde dopředu netušíte, kdo zařve. Dobře působí i vytrvalost a "chytrost" zombíků. Takový návrat k 1.sérii The Walking dead, která byla skvělá. Bohužel výběr postav a jejich osudy se mě nijak nedotkly a seriál mnou prošel hladce ale nic ve mně nezanechal. ()

Reiner 

všechny recenze uživatele

Vždyť to je pořád dokola. "Strašně" tajemné, roztahané, tupé... a nezáživné. Po prvním dílu se pořád opakuje "napětí" a rádoby "těšte se" a ono není na co... ()

Kokos 

všechny recenze uživatele

Vítězství formy nad obsahem. Kamera je tak sugestivní, že se občas člověk cítí, jako by zdrhal i s postavami.  Kameramani se asi vyřádili, ale výsledkem je velice imersivní zážitek. Musím říct, že jsem si tímhle trochu spravil chuť po telenovele Last of us. ()

Reklama

Reklama