Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek Zloději a lháři se odehrává v Los Angeles, městě, kde jsou dojmy často důležitější než skutečnost. Ivan (Theo James) je zdvořilý a pohledný mladý zloděj. Specializuje se na krádeže špičkového umění. Je to špinavý byznys, který vynáší – ale Ivan chce skončit. Elyse (Emily Ratajkowski) je krásná herečka, která má skříň plnou kostlivců a hromadu dluhů. Tihle dva prohnaní a sexy zločinci brzy spojí své síly, aby provedli poslední velkou a troufalou loupež. S nasazením života, hromadou peněz i vězením na krku oba podrobí svou lásku i oddanost tvrdé zkoušce v této zábavné kriminální komedii plné flirtu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (20)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Gýčový, novou dobou zmagorený trendový odľahčený snímok bez napätia a šikovného plánu, kde v ústrednej dvojici fandím skôr pohľadnému chlapovi, ako umelej Rajtakowski, ktorá slúži len na rajcovanie (mňa nie, tu som na Thea) ale nie na herecké kreácie. Jednoduchší dej už ani nemôže byť, a kde sa inde bavíme sofistikovanou zábavou (Ocean, Logan Lucky...), tu nudou obrastená forma a udupaný dej pomaličky, bez emócií plynie ďalej. Každú scénu budeš rozumieť, prečo ju nechal stáť vonku, kto je ten černoch, prečo ho zvádzam, reči agenta FBI. Lenže aspoň ja som sa pri tom cítil nevzrušene, sterilne. Tiež sa tu ťaží prežitie z nahrávky, ale pojem nahrávka nahrávky definuje aspoň zatiaľ Bessonova Anna. Zlodeji a klamári je zástupca trendového snímku, kde všetci sú sexi, nikto sa neumaže, drahé autá a pod. Len pod týmto holá prázdnota. (videné 31.03.2020, BDrip) ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Sázka na plakát s Ratajkowski tvůrcům vyšla. Zapnul jsem to, aniž bych zjišťoval další podrobnosti. Ve finále jsem však byl lehce rozhořčen, čekal jsem totiž větší dávku soft porna. Svět zlodějů má bez pochyb svoje kouzlo, takže upocená snaha o stylovou překombinovanost už byla nadbytečná. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Lying and Stealing je jednoducho óda na nohy Emily Ratajkowski a hľadať v ňom heist film komplexnejšieho razenia je nezmysel. Zatiaľ čo Tarantino vo svojich snímkach dávkuje jednu či dve explicitné scény s istými časťami tela, Aselton sa s tým nesere a rovno ich tu nasypal sedem-osem, čo je prakticky precedens. Po tomto posunutí tvorcovských priorít nie je nutné dlho pátrať. Scenár je štandardný, no zároveň bezradný, silnejšie režijné vedenie absentuje, ansámbel je sterilný a bez expresívnejších emócií ako skalpel na operačke (najmä Theo James). Situáciu zachraňuje len slizký, starý Fred Melamed, ktorý si slasti života skrz svoju postavu užíva a v rámci síl riadkov scenára herecky žiari. Pozornosti sa tiež mimo iného dostáva aj čiernemu nablýskanému žrebcovi menom Buick GNX, ktorý kameraman Walter spolu s Em a jej partiami zručne sníma. A čo viac? Čakať viac? Chyba. Replay bol. Replay bude... "Can you hear me peeing? Mm. Gross. Get farther away." (26.5.2020) (2.2.2022) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Příznivci instagramové krasavice se konečně dočkali. Emily Ratajkowski má skoro hlavní roli ve filmu, který pokukuje po výtvorech Guy Ritchieho, přičemž možná nebylo ode mě tak úplně dobré slavné jméno režiséra jakkoliv spojovat s tímto počinem, neboť by mohl vzniknout mylný dojem ohledně kvalit tohoto díla. Málo známý režisér Matt Aselton toho zatím moc nenatočil, což nebyl pro mě takový problém. Režijně to bylo v pohodě, podstatně hůře je na tom se psaním scénáře. Bylo evidentní, jakými klasikami žánru se tahle zlodějská partie inspirovala. Kdyby to náhodou někomu nedošlo, tak inspiraci poskytla komedie z šedesátých let "Jak ukrást Venuši". Audrey Hepburn, jenž byla hvězdou filmu, Emily Ratajkowski nápadně připomíná, dokonce i zmíní její jméno. Přidejte k ní do páru Theo Jamese, který na zakázku obratně loupí vzácná umělecká díla pro černý trh, a máte na scéně potenciálně dobrou dvojku, která přes různé peripetie dokráčí do finále, v němž nastraží chytrou past na záludného nechuťáka Freda Melameda, který Jamesovi šéfuje. Nabízí se, že se ústřední pár do sebe zamiluje a divákům v detailním záběru Ratajkowski zadudá na dudy. Jistě, režisér by byl naprostý blb, kdyby její prsní a jinou tělesnou výbavu neupřednostnil, v různých sexy outfitech si ji užijeme dostatečně, dojde i na decentní odhalení z bočního pohledu kamery. Fígle, které při loupežích předvádí Theo James, jsou rovněž fajn, ačkoliv postrádají větší sofistikovanost. Ovšem filmu hlavně chybí spád a výraznost, a nejste-li příznivci elegance Theo Jamese a tělesných partií Emily Ratajkowski, budete trochu poposedávat u průběhu filmu. Střídání zajímavých a naprosto prázdných scén filmu příliš neprospívá, navíc žánrová rozkolísanost výsledný dojem činí nekompaktním. Herci ovšem vzorně dodržují vzorec charisma, který je nutný pro podobný typ filmu, takže mě jejich přítomnost bavila. Finální část se nadmíru vydařila, a už jsem zacítil i porcičku napětí i krvavější výpečky. Režisér si natočil film, co je kombinací klasik žánru a neonoir pojetí. Nějaký talent má, tak mu přejme, aby Emily Ratajkowski kývla na další spolupráci s ním, a Theo James neztratil chuť produkovat takovéto nenápadné až béčkové snímky. 7/10 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to živé, ve stylu neonoir. Má to své chvíle . Oba protagonisté Theo James a Emily Ratajkowski jsou sexy, ale zasloužili by si lepší film Ale je to ihned zapomenutelná béčková hloupost. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

To je paradox, keď ženská, ktorá nikdy nebude herečku ide vo filme hrať herečku, takže zlyháva už dvojnásobne. Emily Ratajkowski je totiž iba hlúpy mediálny produkt a slúži len na odhaľovanie kriviek, inak nula bodov. Ničím iným si nezaslúžila kedykoľvek sa vo filme objaviť. Dokonca aj v takomto hlúpom príbehu, ktorý jej intelektuálne stačil. Nebolo to však úplne márne a aspoň nenudilo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Film jede podle osvědčeného mustru, takže tu máme zlodějíčka, který chce po poslední fušce pověsit řemeslo na hřebík, bosse, kterému se tohle rozhodnutí vůbec nelíbí a samozřejmě krásku, která se do toho všeho zamíchá, ale mě ta klišé vůbec nevadila. Má to celkem slušné tempo, sem tam zazní ritchiovské tóny, dojde na nějaké ty humory a nemůžu si stěžovat ani na herce, přičemž ta polská holka je prostě kouzelná. Pravda, v druhé polovině film trošku ztrácel a hodně mě mrzelo, že s loupeží u fanatika si Aselton nedal trochu větší práci, ale jinak si nemám důvod nějak výrazněji stěžovat. Podle mě jeden z těch zbytečně podhodnocených filmů. 70% ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

To je přesně ten druh filmu, po jehož zhlédnutí si řeknete: "Proč jsem se na to vlastně díval?". Koncept je možná zajímavý, ale provedení a herci to šíleně srážejí dolů. Nemastné, neslané. Možná někoho ani neurazí, ale že bych to člověka vtáhlo, to se říci nedá. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nechal som sa nachytať názvom a obsadením. Nemastné neslané, také nijaké. Milka čím ju viac vidím hrať, tým sa vo mne viac usádza presvedčenie, že herecký talent jednoducho do vienka ku kráse nedostala. Preto to kompenzuje aspon dvoma vyzliekacími scénami a zábermi na jej úsmev v kombinácií s rôznymi časťami tela. A tu ani nič viac nepotrebovala. Zápletka je tak banálna, lúpeže prevedené bez nejakej prípravy, bez nejakej sofistikácie, bez niečo, čím by nás chceli ohúriť. Tak to sklzne do romantického výplachu, ktorý nemá nič spoločné s proklamovanou drámou alebo krimi. Sklamaný som. 2 z 5 ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Není to sice nějaká bomba, ani nic extra originálního, ale mně se to líbilo... Emily Ratajkowski je nádherná a Theo James je fajn. Příběh je zamozřejmě jednodušší, ale i tak je tu pár povedených nápadů a má to spád...70% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film, kde základ scenára nie je zužitkovaný na takej úrovni, akú by si zaslúžil. Scenár s klasickým obsahom, ale nič nebránilo k tomu, aby do toho zakomponovali zopár nečakaných zvratov. Jednotlivé scény sú neskutočne zjednodušené, v podstate bez žiadneho napätia. Neefektívne využitie herca E. („Runkle“) Handlera vo vedľajšej roli. Najviac asi vadí, že to celé chcú (opäť) predať vizuálne neodolateľnou E. Ratajkowski. P.S.: Raz by som rád videl E. Ratajkowski vo filme, kde bude mať (skutočnú) hlavnú postavu a kde môže preukázať (skutočné) herecké schopnosti a len vo veľmi malej miere bude spoliehať na svoje krivky. Čo myslíte, dočkáme sa niekedy niečo takého? Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu zas tak moc nechybí. Určitě je to ale scénář, který se od začátku ztratí a nemůže se po celou (naštěstí relativně krátkou) dobu vymanit z totální nudy. Pak jsou to herci, otřesné nezajímavé výkony bez jiskry a jakékoli emocionálně uvěřitelné vložky. Ve finále pak téma zloději a FBI a tak vůbec. Ne tohle je propadák. Never more! ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Já mám dojem, že podobných filmů už jsem pár viděl a ještě asi na pár podobných natrefím. Ničím výrazné, ničím mimořádné, velmi snadno zapomenutelné. Poněkud mi vadilo, že jsem se za celou dobu nedozvěděl, proč vlastně maník krade umělecké předměty, sice víme, že to bylo na umoření dluhů po tatovi, ale proč. Irééénko, já sa ptám proč?!? A Emily tu působí tak nějak jako drahej věšák na hadry. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Celé je to naozaj také nemastné-neslané. Príbeh neponúka nič nového, chýba napätie a emócie. Ide o nejaké lúpeže, ktoré majú byť údajne sofistikované, ale aj ich podanie je suché, sterilné a toporné. Toporné to nie je pri pohľade na Ratajkowski, hlavne keď ukáže, čo skrýva. Aspoň sa na ňu fajn pozeralo. ()

Sunwheel 

všechny recenze uživatele

Plastická prkotinka, ktorá vyznieva ako darček pre správne názorovo orientovanú modelku, ktorá si zaslúži vlastný film. Vykradnuté nápady, moderný, až nudný vizuál a nulová pridaná hodnota. Snímku som videl a nebyť komentára, tak na ňu zabudnem. ()

Reklama

Reklama