Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vítejte do světa Animatrixu, vizionářské fúze počítačové animace a japonské školy animace, od světově nejuznávanějších tvůrců animovanch filmů. Vychutnejte si snímek, který vznikl před filmem Matrix a dozvíte se o posledních městech lidské rasy, válce mezi stroji a lidmi a o závěrečném úpadku lidstva. Staňte se svědky posledního letu Osirise, který připravil půdu pro film Matrix Reloaded a videohru Enter The Matrix. Doplňte si své povědomí o Matrixu a získejte informace, které jinde nenajdete. Je čas zapojit se... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (321)

klerik 

všechny recenze uživatele

Tak, a najlepší Matrix je tu. Priehrštie jednoduchých príbehov, ktoré dáva viac odpovedí (ale aj otázok) ako pôvodný film. Niektoré sú určené len absolútne prekrveným mozgom, lebo pochopiť všetky tie keci a svetoch okolo (a v) nás je dosť ťažká úloha. Rozhodne som nepochopil všetko čo mi Animatrix ponúkal, ale je tam pár častí, pri ktorých som sa triasol nadšením. Skrátka je to niečo, kde si vybere každý... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Taková kreslená reklama a výpln Matrixu. To co se nevešlo a možná ani být nemělo je tu dokresleno jak se dá. Díl s Osirisem je naprsoto úžasně udělaný(kam se hrabe Final Fantasy!!!) a i třeba temný detective sotry nebo renesance(malé dějny konce lidstva ;-)) jsou skvělí. S celkovým světem Matrixu asi nejvíce souvisí Kid´s story(díky nemuž se pochopí jedna postava obou pokračování) a pro chápání matrixu velmi nutné renesance.... ()

Reklama

MISSha 

všechny recenze uživatele

Tyhle povídky pro mě znamenaly tak-zvaně střípky toho co se do filmového Matrixu a pokračování nevešlo a byla jsem velice spokojená s opravdu velice zdatně a řemeslně odvedenou prací,která místy doopravdy brala dech. Z celých 9 povídek mě nejvíce zklamal SVĚTOVÝ REKORD,který mi nesedl jak dějem tak samotným zpracováním (za ***).Poté PŘIJIMACÍ ZKOUŠKU a PROGRAM bych hodnotila do dokonalosti nedotaženými takže za ****.U zbývajících 6 povídek převažuje plný počet,a víc než pět hvězd (kdyby to tak šlo) bych dala DRUHÉ RENESANCI 1. ČÁSTI a 2.ČÁSTI a DETEKTIVNÍMU PŘÍBĚHU u kterých mi ohromením padala čelist. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Stejně jako hraný Matrix, tak i ten kreslený je docela těžce pochopitelný. Tedy alespoň některé jeho příběhy. Každý z nich je jiný a to nejen svým dějovým obsahem, ale i vizuální stránkou. A i zde platí, že jedna se vám bude líbit více, druhá méně. Jediné, co zůstává nezměněno je hudba, která od předlohy nijak nevybočuje... Takže, když to tak všechno sečtu, klady i zápory, vychází mi čistý průměr... Zajímavosti: Na konci už byli bratři Wachovští pod vlivem drog, jinak si tu "šílenost" nedovedu vysvětlit ... :-) 55% ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

Výborný animovaný spin-off Matrixu. Několik příběhů vytvořených různými animacemi a s různou tématikou nám nabízí opravdu hodně a jak už řeklo několik uživatelů přede mnou, každý si tu určitě nějakého favorita najde. Tím mým je The Final Flight of Osiris, který mě skutečně ohromil nádherně realistickou animací a byla opravdu lahoda si těch pár minut vychutnat. The Second Renaissance mi zase nabídla styl mého oblíbeného anime a něco mi osvětlila z minulosti, takže bych ji zařadil hned těsně na druhé místo a společně s Osirem jsem jim napařil full house. The Program, Beyond a A Detective Story byly rovněž velmi dobré, jenom mi u nich něco málo k úplné spokojenosti chybělo a v porovnání s výše zmiňovanými pětihvězdičkovými povídkami jsem jim dal přesto silné 4*. The Matriculated a The Kid's Story mě moc neohromily, tak trochu jsem se s nimi minul vkusem, ale přesto byly vizuálně docela zajímavé a hezky se na ně koukalo, takže jsem zvolil cestu zlatého středu a dal jim 3*. No a nakonec The World Record, u něhož jsem teda buď nepochopil cílenou pointu nebo jsem se s ním kompletně minul, ale dívat se na únavné zpomalené záběry, jak nohy běžce běhají, lejou z nich kapičky potu a do toho jen vzpomínka na scénu "run, Forrest, run!" - nevím, mě to teda vůbec nevzalo a proto ty 2* - opět za zajímavou grafiku. Sečteno podtrženo - takové solidní 4* a určitě se na Animatrix minimálně ještě jednou mrknu. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (2)

  • Tvorba filmu začala, keď boli bratia Wachowski na turné v Japonsku, kde predstavovali film Matrix. (Mihail123)

Reklama

Reklama