Reklama

Reklama

Epizody(3)

V roce 2808 se stávají 3 chytří zločinci, kteří si odpykávali v nejmodernějším vězení svůj trest, členy zvláštní policejní jednotky výměnou za možnost snížení doby strávené za mřížemi. Díky zvláštnímu obleku začíná trojice bojovat s technologicky vyspělými zločinci, na které jsou normální policejní složky krátké. Ale pokud naše trojice neuspěje nebo se pokusí o útěk jejich obojky s výbušninou explodují, čímž se stane město bezbranné! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavá miniséria, pred kúpou v stánku som naozaj nevedel do čoho idem, no japonské anime nesklamalo. Tvorcovia spravili veľmi dobre, že to rozdelili do troch častí, i keď tak dej postráda akúkoľvek súvislosť, ktorá je na začiatku naznačovaná. Práve vďaka tomu ale jednotlivé časti ubehnú pomerne rýchlo, námety sú sviežim žánrovým prírastkom a akčné scény sú na pomerne ranný vek tohto štýlu anime grafiky veľmi dobre spracované. 70%. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Tři zločinci, kteří se výměnou za snížení trestu dají k poldům a jejich tři příběhy, kde v každém hraje hlavní roli jiný z nich. Chvílemi to vypadá silně cyberpunkově, chvílemi jenom obyčejně, ale ve všech chvílích nevýrazně, protože hlavní postavy jsou jen takový mix všemožných jiných známých postav a nejsou nijak pořádně vykreslené, takže prostě jen existují jako nějací posunovači příběhů, které jsou ale taky dost takové obyčejné a vycházející z takových těch typických policajtskozločineckých klišé v cyberpunkovém prostředí. Prostředí města ale často vypadá jen tak ploše a normálně, takže se nakonec nic zvláštního nedočkáme ani od postav, ani od okolí a jen od jednoho zloducha se dočkáme něčeho zajímavějšího, co ale bylo zpracováno líp jinde :). Zvlášť u postavy Bentena mě mrzelo, že je stejně plochá jako zbytek. Výsledek teda nic extra, obyčejné průměrné ***. ()

Reklama

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Tři zločinci přinucení k práci pro policii, tři ženy pro ně, tři příběhy, v kterých jiní zločinci používají nejmodernější technologie informatické, kybernetické a genetické. Tři proměny člověka v něco nelidského vlivem těchto technologií. Antiutopická klišé vize o odlištěném světě bez přírody. Plno soubojů, japonské tvrdší hudby konce 80. let, primitvní zápletky a čekaných konců, ideově shodných (SPOILER - člověk připravený o lidskost již nemá naději, končí proto tragicky - KONEC SPOILERU). Postavy, které spíše vypadají než jsou. Silné ** za slabý seriál. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se jedná o vydařenou záležitost. Škoda jen, že na film je toto anime moc rozkouskované a na seriál zase moc krátké. Náměty jednotlivýxh epizod jsou originální a zajímavé. Nejvíce mě asi dostala upíří epizodka, která silně připomíná geniálního Vampire Huntera D. Největší slabinou této trilogie je hudba. Úvodní znělka mi přijde naprosto obludná. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

L. P. 2808 se začne odvíjet příběh tří trestanců, kteří " vyfasovali " celkem 980 let vězení. Sengoku - Syunsuke 375 let, Merill - Yanagawa 295 let a Gabimaru - Rikiya 310 let. Pro ulehčení trestů přijmou práci jako lovci zločinců. Kreslená úroveň filmu je docela slabá a je zde dost temných zákoutí, kde toho není moc vidět. Kreslené osoby jsou na lepší úrovni než jejich okolí. CITÁT : Hvězdy nejsou příznivě nakloněny. Hudební a zvukový doprovod je naprosto zoufalý a mimo úvodní rockové písně nestojí za nic. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama