Reklama

Reklama

Koho byste vzali na opuštěný ostrov?

  • Španělsko ¿A quién te llevarías a una isla desierta? (více)

Obsahy(1)

Štyria priatelia žili osem rokov v spoločnom byte v Madride. Prichádza koniec leta a s ním aj veľké zmeny v ich životoch. (dwdb)

Recenze (4)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dost takové konverzační a nezáživné. Ideální maximálně pro ty, kteří jsou samouci ve Španělštině a chtějí si poslechnout něco španělského, jinak nic vysloveně koukatelného. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Poslední večer čtyř mladých spolubydlících a jedna hra. Přes syrové představení intimní přístup režisérky Linaresové má "Who Would You Take to a Deserted Island?" mnohem zajímavější druhou půlku než tu první. Přes talentované herce pochybuji, že se budete v tomto dramatu o krizi středního věku s popíjením, nahotou a klením zajímat o postavy. Film nejlépe funguje jako portrét generace. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Žáner konverzačnej drámy sa v posledných rokoch poriadne prebíja do popredia. Tento film mal vo svojej podstate relatívne dobrý potenciál, keďže vzájomné vzťahy medzi štvoricou priateľov neboli ani zďaleka také ideálne ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Prvá polovica filmu bolo doslova utrpenie, dokopy sa nič zásadné nedialo, a keby mám vo zvyku vypínať filmy, ktoré ma do pol hodiny nezaujmú, tak tento by bol naozaj na odpis. V polovici prišla na rad hra "Koho by ste so sebou zobrali na opustený ostrov?" - a tam sa film konečne rozbieha, doslova ruleta plná afektu roztočená na plné obrátky. Aj keď podstata filmu bola napokon dobrá, no potenciál zostal kdesi v úzadí. V porovnaní s ostatnými konverzačkami to bolo skôr podpriemerné... ()

Aleix 

všechny recenze uživatele

Tak se čtyři letitý přátele jednou ožerou a sjedou pilulema ,že se na dopitné doma tak dohádají ,až se k sobě nemají. Pokud to mělo být konverzační drama či nějaký umělecký film o vztazích ... ? Ano pochopil jsem ,že realita bývá krutá ,sny a vize které máme jako mladí často narazí a naše životy se obrátí jiným směrem ,ale v hodinu a půl trvající konverzační nudě to bylo zbytečné a vešlo by se na pár stránek časopisu Young live. ()

Reklama

Reklama