Reklama

Reklama

Jake a Tlusťoch

(seriál)
USA, (1987–1992), 79 h 30 min (Minutáž: 45–90 min)

Hrají:

William Conrad, Joe Penny, Robert Clohessy, Melody Anderson, Ernest Borgnine, Gregg Henry, Robert Culp, Rick Zumwalt, Danny Masterson, Charles Cyphers (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(103)

Obsahy(1)

Státní návladní J. L. McCabe (William Conrad) je na první pohled bručoun, jehož nálady musejí trpělivě snášet všichni zaměstnanci úřadu. Jinak je to ale zkušený obhájce, opravdový profesionál ve svém oboru. Pro jeho kancelář pracuje soukromý detektiv Jake Styles (Joe Penny), pohledný muž a skvělý vyšetřovatel. V kanceláři s nimi je i McCabeův mladý asistent Derek Mitchell (Alan Campbell). Ústřední dvojice, vyšetřovatel a státní návladní, tvoří dohromady sehraný tým. Společně se jim daří odhalit nejednoho zločince. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Snorlax k tomuto seriálu (1)

Jake a Tlusťoch (1987) 

Kdyby mi bylo osmdesát, nesloužil mi až tak zcela zrak a sluch, asi bych neměla mnoho jiných šancí, jak se pobavit, než koukáním na televizi. A když v ní běží hovadiny, musela bych se holt dívat na hovadiny. A jelikož by mi dopřály kýženou chvilku zábavy, asi bych je i měla ráda. Zatím mi není osmdesát, byť se na ty roky mnohdy cítím, takže nemusím chválit americké kriminálky. Ale připouštím, že pes je sympaťák. ()

Reklama

Reklama