Reklama

Reklama

Tuca & Bertie

(seriál)
  • USA Tuca & Bertie
Trailer
USA, (2019–2022), 11 h 30 min (Minutáž: 20–27 min)

Tvůrci:

Lisa Hanawalt

Hudba:

Jesse Novak

Hrají:

Tiffany Haddish, Ali Wong, Steven Yeun, Nicole Byer, John Early, Jermaine Fowler, Richard E. Grant, Tig Notaro, Tessa Thompson, Reggie Watts, Betsy Sodaro (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Recenze uživatele Toka k tomuto seriálu (1)

Tuca & Bertie (2019) 

Průměrný animák s nadprůměrným dabingem. Speciálně dvě hlavní představitelky podávají fantastický a hlavně uvěřitelný výkon plný emocí. Druhá polovina seriálu dokonce začne momenty připomínat BoJacka Horsemana, ten rukopis Lisy Hanawalt se fakt nezapře. Seriál je primárně určen pro ženy, ale abych pravdu řekl, ani na okamžik jsem se necítil, že bych nebyl vítán. Vlastně mě ani nenapadlo, že je Tuca & Bertie primárně pro ženy, kdybych si o tom nepřečetl. Bohužel, i přes určité kvality, je to stále jenom průměr. Jednotlivé díly scénáristicky silně kolísají a abych pravdu řekl, některé díly mi ani nesedly svým šíleným stylem. To se týká hlavně té první poloviny. Každopádně jsem rád, že takové pokusy vznikají a otevírají důležitá témata. 40% ()

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama