Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate, autorka animovaných filmů, žije sama s dcerou Sophií. S jejím otcem Liamem se rozvedla už před lety, jsou v přátelských vztazích, ale Liam je fotograf, stále cestuje po světě a na výchově se mnoho nepodílí.Eric chtěl být kdysi právníkem, teď pracuje na ministerstvu dopravy a vychovává syna Owena. Je rozvedený, ale má přítelkyni Biancu, která je právnička. Sophie a Owen chodí do stejné školy, a tak se jejich rodiče setkají na schůzi rodičů a přátel školy PTA, které Eric předsedá. Eric shání dobrovolníky na jarní karneval, Kate má ale práce nad hlavu, a tak odmítá, jejich první setkání není moc příjemné. Vzápětí jsou nuceni spolu jednat znovu, protože oba čistě náhodou slíbili svým dětem pejska z útulku a volný je pouze jediný postarší pes Bruce. K dalšímu sporu ale nedojde, protože pracovnice z útulku jim navrhne, aby si Bruceho vzali na měsíc do střídavé péče. Pejsek pak zůstane v rodině, kde se mu bude víc líbit. Kate a Eric souhlasí a začne měsíc, který změní jejich životy. Pro Kate je turbulentní, protože film, na kterém pracuje, byl zařazen na festival animovaných filmů v Georgii, vítěz odtud půjde do soutěže o Oscary. Kate ale musí domyslet konec příběhu, což se jí zatím nedaří. Kate a Eric, zcela rozdílné povahy, se při předávání psa začnou lépe poznávat, chodí společně s dětmi na výlety a zjišťují, že toto seznámení jejich život obohatilo. Eric se rozchází s Biancou a rozhodne se změnit povolání. Bude se ucházet o místo advokáta, jak o tom vždycky snil. A Kate konečně přijde na to, jak přepsat svůj filmový příběh... (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Čirou náhodou jsem to včera viděl a rozhodl se, že nebudu kritizovat. A že by bylo zač. Protože když už po deseti minutách víte, jak to skončí, když je to předvídatelné a vše je natočeno podle obvyklého schématu tak je něco špatně. Chybí dokonce i ta zápletka, kdy se milenci pohádají, aby si pak všechno vysvětlili. Ne vše spěje pomalu ale jistě ke zdárnému a očekávanému konci. Film je to naivní, ale velmi pozitivní, což dneska vyjímečně znamená šťastný, radostný. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama