Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Sunnydale se ztratila těla mladých dívek, které zemřely při autonehodě. Je jen otázkou času, kdy bude hrozit nebezpečí i živým. (ArsenalEagle)

Recenze (5)

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo to tak zlé. Vlastně další ze zajímavých nápadů, ale tak krátká stopáž nestačí k tomu, aby ta idea dostala zasloužený prostor. Nicméně mě baví, jak si vždycky na začátku epizody přištráduje postava, pro diváky zcela neznámá, ovšem pro místní středoškoláky letitý spolužák. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I v těch nejblbějších a nejzbytečnějších dílech prvních sérií se vždy objeví něco, co zaručeně pobaví. V tomto případě je to např. scéna, kdy si Cordelie stěžuje partě: "Why are these terrible things always happening to me?" Nato Alex (s falešným kýchnutím) pohotově reaguje: "Karma!" Možná by neškodilo nahradit zde onen "romantický" žánr komedií. Během pár libovolných epizod Buffy se člověk zasměje víc než u celé série kdovíjak populárního sitcomu. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trošku slabšia epizóda. Oživovanie mŕtvol a následne ich skladania celkom ušlo, mierne nakuknutie do zombie tematiky neuškodilo, ale ani príliš nenadchlo. Ale to, čo som najviac uvítal, boli vážne šťavnaté scény medzi Buffy a Angelom. Ich vzťah je naozaj romantický. Giles ani neviem, ako sa mu podarilo, takto rýchlo si získať srdce Jenny. Cordy pobavila. Xander a Willow boli tiež podarený. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama