Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Sunnydale se ztratila těla mladých dívek, které zemřely při autonehodě. Je jen otázkou času, kdy bude hrozit nebezpečí i živým. (ArsenalEagle)

Recenze (5)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I v těch nejblbějších a nejzbytečnějších dílech prvních sérií se vždy objeví něco, co zaručeně pobaví. V tomto případě je to např. scéna, kdy si Cordelie stěžuje partě: "Why are these terrible things always happening to me?" Nato Alex (s falešným kýchnutím) pohotově reaguje: "Karma!" Možná by neškodilo nahradit zde onen "romantický" žánr komedií. Během pár libovolných epizod Buffy se člověk zasměje víc než u celé série kdovíjak populárního sitcomu. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trošku slabšia epizóda. Oživovanie mŕtvol a následne ich skladania celkom ušlo, mierne nakuknutie do zombie tematiky neuškodilo, ale ani príliš nenadchlo. Ale to, čo som najviac uvítal, boli vážne šťavnaté scény medzi Buffy a Angelom. Ich vzťah je naozaj romantický. Giles ani neviem, ako sa mu podarilo, takto rýchlo si získať srdce Jenny. Cordy pobavila. Xander a Willow boli tiež podarený. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo to tak zlé. Vlastně další ze zajímavých nápadů, ale tak krátká stopáž nestačí k tomu, aby ta idea dostala zasloužený prostor. Nicméně mě baví, jak si vždycky na začátku epizody přištráduje postava, pro diváky zcela neznámá, ovšem pro místní středoškoláky letitý spolužák. ()

Reklama

Reklama