Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Parta musí čelit nejen Soudci, který je schopný rozpoutat apokalypsu, ale nečekaně také Angelovi. Ten ztratil svou duši po noci strávené s Buffy, při které zažil pocit opravdového štěstí. Proti přemožitelce tak stojí hned dva opravdu nebezpeční protivníci. (ArsenalEagle)

Recenze (6)

raimi 

všechny recenze uživatele

Tahle epizoda je takovej emocionální náser, až se tají dech. Naprostá špička v práci s charaktery a vývojem děje. Co se postupně budovalo po malých střípcích v předchozích epizodách, složilo se do tohohle melancholického klenotu. Nevinnost je pryč, a realita je sakra krutá. Vysoká škola scénáristiky. ()

Petroff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi intenzivní (kurevskej nářez). Úplně všechny postavy v těch 40 minutách projdou velkým posunem. Každý svým. "Často takhle kradete zbraně?" "Nemáme kabelovku, tak si musíme najít nějakou zábavu!" Dokonce i doposud asi nejpřísnější, nejefektivnější a nejzábavnější akční řešení. ()

Arkanoid odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Riešenie veľkej krízy zbúchané za pár okamihov sa zdá byť nevierohodné ako vývoj celej epizódy, ktorá je navyše diletantsky natočená. Prenechať „veľké“ scény nákupnému centru zvládol film Suburra, nie tento seriál. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smutná a temná epizóda! Buffy a Angel boli spolu tak šťastný, žiaľ nastal nečakaný obrat v deji. Angel zažil s Buffy okamžik skutočného šťastia a kvôli tomu jeho kliatba pominula. Duša, ktorá mu bola daná, mu bola teraz odňatá. Z Angela sa stal Angelus, tomuto sa vraví plot twist. To, čo sa stalo s Angelom, je neuveriteľne bolestivé pre Buffy, už ho vôbec nespoznáva. Buffy sa nachádza v obtiažnom rozpoložení a psychické týrania zo strany Angelusa robí veci ešte horšími. Viem si živo predstaviť, koľko emócií a pocitov sa v nej nahromadilo a musí s nimi bojovať. To, čo k nemu cítila, už nikdy nezmizne úplne. A celá táto nálož emócií vyeskalovala do dosť osobného stretu. Nevinnosť je preč a nastáva krutá realita. Našťastie našla u Gilesa podporu. A Buffy s raketometom bola riadne badass. ()

Reklama

Reklama