Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Angel je posedlý Buffy, které prokazuje svou náklonnost osobitým upířím stylem. Parta se snaží znemožnit mu jakoukoli šanci někomu ublížit. Jenny se na vlastní pěst pokouší navrátit Angelovi duši. (ArsenalEagle)

Recenze (6)

Akira777 

všechny recenze uživatele

Asi jedna z mých nejoblíbenějších dílů, silná rána v podobě smrti jedné z postav, rukou bývalé kladné postavy, který se stal čistým zlem. Zatímco první série, byla spíše často v komediálně akčně naladěná, druhá šla do hloubky a tenhle díl ukázal jak moc to mohlo jít a že v dalších sériích to šlo ještě dál. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Angel je jeden z najviac prekreslených záporakov, akých som kedy videl. Ide z neho strach, jeho činy vás svojou krutosťou a bezohľadnosťou nejedenkrát vyvedú z miery. Angelus prekročil všetky medze a je nezastaviteľný. A k tomu všetkému má ešte puto s Buffy, ktoré jej zatemňuje úsudok. On si proste nedá pokoj dokým neurobí z jej života peklo a toho nechce inak dosiahnuť než tým, že neustále stupňuje jej utrpenie. A ako svoje umelecké dielo si vybral to, že zabije Jenny a keďže ma zmysel pre detail, krásne ju naaranžoval pre Gilesa, s ktorým sa konečne udobrila, lenže Angel to vzápätí zničil. Scéna, ako ju naháňal bola napínavá a atmosférou pohlcujúca. Chudák Jenny :'( a tiež mi je ľúto aj Gilesa, ktorý teraz zúfalo prahne po pomste. Dojemný koniec a silné monológy zo strany Angela a Buffy. “Passion. It lies in all of us. Sleeping... waiting... and though unwanted, unbidden, it will stir... open its jaws and howl. It speaks to us... guides us. Passion rules us all. And we obey. What other choice do we have? Passion is the source of our finest moments. The joy of love... the clarity of hatred... the ecstasy of grief. It hurts sometimes more than we can bear. If we could live without passion, maybe we'd know some kind of peace. But we would be hollow. Empty rooms, shuttered and dank. Without passion, we'd be truly dead.” ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byla velká depka. Angel je hajzl...krutej, zlej hajzl. A pak zase láskyplně hledí Buffy do oken? Co tohle má znamenat....Chudák Giles. Závěr, kdy ho Buffy prosí, aby ji neopouštěl...to byl silný moment. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Au, tak toto bola silná epizóda. Angela som mala rada od začiatku, ale Angelus je stelesnenie zla. Bezcitné monštrum, ktoré dostane všetko, čo chce. Mohol by sa porovnávať s Klausom Mickealsonom z The originals. Sú rovnako bezcitní, no takisto majú svoje dobré stránky, len potrebujú správnych ľudí, aby ich mohli ukázať svetu. ()

Reklama

Reklama