Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všichni v knihovně byli napadeni, Kendra zemřela, Gilese unesli a Willow je v bezvědomí. Buffy je jediná, kdo ještě může zastavit Angela v probuzení Acathly. Když se zdá situace bezvýchodná, získá nečekaného spojence. (ArsenalEagle)

Recenze (4)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže situácia sa stala o dosť spletitejšou, keď sa Buffy ocitla mimo zákon, bola vylúčená zo školy a Willow leží v nemocnici v bezvedomí. Ale tu, ako blesk z čistého neba, sa objavil Spike. Bolo neskutočné sledovať spoluprácu medzi Spikeom a Buffy. Je krásne, ako dokázal spoločný cieľ spojiť tích dvoch. Ich chémia a interakcia bola naprosto božia. Každú jednú scénu medzi nimi som si naplno užil. Oni sú proste boží a neuveriteľne ťahali celé finále. A záverečný súboj bol neskutočne epický a strhujúci. Šerm medzi Angelom a Buffy bol riadne pompézny a choreografický skvelo zvládnutý. A ako nechal Spike Buffy napospas Angelovi nemalo chybu. Willow sa preukázala ako schopná čarodejka a vrátila Angelovi dušu. Potom nastala tá smutná a dojemná časť, keď ho bola nútená zabiť. Silný koniec :(. “No weapons, no friends, no hope. Take all that away, and what's left?” ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Antická tragédie vrcholí velkolepým finále, v němž Buffy udělá něco, co byste nečekali nejspíš ani omylem. Je velká pravděpodobnost, že budete v šoku. (Buďto z její nečekané akce, nebo z celkového vývoje seriálu.) ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pecka díl. Nevím, zda by obstál sám o sobě (u člověka, který předtím seriál nesledoval a neprožíval vše s postavami) a triky stojí v dnešní době za velký prd. Ale nebudu lhát, řvala jsem spolu s Buffy jak kráva. Skvělé scény Buffy a Spikea u policejního auta, Joyce a Spikea z obýváku, Rupert - borec (jo, tam mi taky málem slza spadla) a Buffy a Angel na konci... ach jo...  skvěle vymyšlený. .. ,,Tak jo dobře. Nejedeš v tom s Angelem. Ale proč by si s tím chodil za mnou?" - ,,Chci zpátky Drue. Aby to bylo jako předtím, než se vrátil. Motá se kolem něj..." - ,,Seš patetickej." - padaj nějaký ty facky - ,,Dnes jsem ztratila kamarádku a možná přijdu ještě o další! Celá země může skončit v pekle a ty chceš pomoc, protože tvoje holka je do větru?!" ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle nečekal asi nikdo. Velké finále při kterém nevěříte, jak to celé dopadlo a čekáte, zda přijde minuta navíc - ve které se všechno zvrátí. Buffy je drsná holka. Bulela jsem taky a to jsem si sérii zpět říkala, jak to zabalím. No ještě že jsem se přes těch prvních pár dílů prokousala. Tohle za to stálo...! ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama