Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všichni v knihovně byli napadeni, Kendra zemřela, Gilese unesli a Willow je v bezvědomí. Buffy je jediná, kdo ještě může zastavit Angela v probuzení Acathly. Když se zdá situace bezvýchodná, získá nečekaného spojence. (ArsenalEagle)

Recenze (4)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Antická tragédie vrcholí velkolepým finále, v němž Buffy udělá něco, co byste nečekali nejspíš ani omylem. Je velká pravděpodobnost, že budete v šoku. (Buďto z její nečekané akce, nebo z celkového vývoje seriálu.) ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže situácia sa stala o dosť spletitejšou, keď sa Buffy ocitla mimo zákon, bola vylúčená zo školy a Willow leží v nemocnici v bezvedomí. Ale tu, ako blesk z čistého neba, sa objavil Spike. Bolo neskutočné sledovať spoluprácu medzi Spikeom a Buffy. Je krásne, ako dokázal spoločný cieľ spojiť tích dvoch. Ich chémia a interakcia bola naprosto božia. Každú jednú scénu medzi nimi som si naplno užil. Oni sú proste boží a neuveriteľne ťahali celé finále. A záverečný súboj bol neskutočne epický a strhujúci. Šerm medzi Angelom a Buffy bol riadne pompézny a choreografický skvelo zvládnutý. A ako nechal Spike Buffy napospas Angelovi nemalo chybu. Willow sa preukázala ako schopná čarodejka a vrátila Angelovi dušu. Potom nastala tá smutná a dojemná časť, keď ho bola nútená zabiť. Silný koniec :(. “No weapons, no friends, no hope. Take all that away, and what's left?” ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle nečekal asi nikdo. Velké finále při kterém nevěříte, jak to celé dopadlo a čekáte, zda přijde minuta navíc - ve které se všechno zvrátí. Buffy je drsná holka. Bulela jsem taky a to jsem si sérii zpět říkala, jak to zabalím. No ještě že jsem se přes těch prvních pár dílů prokousala. Tohle za to stálo...! ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pecka díl. Nevím, zda by obstál sám o sobě (u člověka, který předtím seriál nesledoval a neprožíval vše s postavami) a triky stojí v dnešní době za velký prd. Ale nebudu lhát, řvala jsem spolu s Buffy jak kráva. Skvělé scény Buffy a Spikea u policejního auta, Joyce a Spikea z obýváku, Rupert - borec (jo, tam mi taky málem slza spadla) a Buffy a Angel na konci... ach jo...  skvěle vymyšlený. .. ,,Tak jo dobře. Nejedeš v tom s Angelem. Ale proč by si s tím chodil za mnou?" - ,,Chci zpátky Drue. Aby to bylo jako předtím, než se vrátil. Motá se kolem něj..." - ,,Seš patetickej." - padaj nějaký ty facky - ,,Dnes jsem ztratila kamarádku a možná přijdu ještě o další! Celá země může skončit v pekle a ty chceš pomoc, protože tvoje holka je do větru?!" ()

Reklama

Reklama